BEWintersporters is ook beschikbaar op wintersporters.be
sluiten
Reviews Skischaukel Dorfgastein Großarltal

Reviews Skischaukel Dorfgastein Großarltal

83% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.3 op basis van 3713 reviews.

  • Sterke punten: Rustig, geen vlakke stukken, goed eten op de piste, super kindvriendelijk en laag prijsniveau.
  • Zwakke punten: Beperkte off-piste

Wat vind jij van Skischaukel Dorfgastein Großarltal?


Beoordelingen van gebruikers

  • Nielsieboy
    Nielsieboy 29 januari 2014 · 12:54

    Hele leuke bestemming. Boven aan de top zijn de piste's lekker breed maar naar mate je vordert kom je smalle pistes tegen door de bomen. Het eten is allemaal heel erg verzorgd. Tip: Wengeralm vonden wij de beste hut,heerlijk in de zon,terwijl de kinderen nog even op de sleeplift (brandalmlift kunnen oefen/skiën). Pistetip de Kühanger is een heerlijk brede en leuke piste,een van onze favorieten. AAn de kant van Grossarl is een Funslope en een Snowpark al steld dat niet veel voor.(tijdens Kerst was er maar 1 jump en 3 rails). Al bij al een leuk en gezellig skigebied!!!

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • \Cheese
    \Cheese 28 februari 2011 · 12:56

    Mooi compact gebied, goed begaanbare pistes, zeker voor beginners. Veelal goede en nette verzorgde horecavoorzieningen. Na 3 dagen skieen heeft een ervaren skieers alle pistes wel gehad. Weinig sleepliften voornamelijk stoel en cabine liften. voorjaarsvakantie 2011 weinig tot geen wachtrijen,alleen bij het dalstation in de ochtend uren

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 4 januari 2010 · 14:20

    We komen hier al jaren, aan de andere kant van Grossarl, in Dorfgastein en omgeving. Geweldig gebied met veel mogelijkheden voor skier en snowboarder. Heerlijk rustig, veel natuur en Oostenrijks sfeertje. Ideaal voor de gevorderde wintersporter, ook voor de beginner genoeg mogelijkheden. Het Gasteinertal biedt trouwens nog veel mogelijkheden, met dorpen als Bad Hofgastein, Bad Gastein en ook niet te vergeten Sportgastein. Met de ski-pas Amade kom je in hele gebied. Zeker een aanrader. Kijk anders ook op onze website voor meer info over het gebied: www.gasteinertal.nl

  • Anoniem
    Anoniem 13 februari 2008 · 11:37

    wij gaan nu al voor de 5e keer naar dit skigebied.Het is er altijd reuze gezellig omdat we ook met een hele groep gaan.Ik geef toe dat de uitgaans gelegenheden er wel wat meer hadden mogen wezen maar het is voldoende.Maar het skigebied is altijd goed ook omdat je niet aleen in Grossarl kan skien maar ook in Dorfgastein en in Badhofgastein .Dorfgastein kun je skienend bereiken en Badhofgastein met de bus.Ook voor beginners zijn er zat mogelijkheden....

  • Robert
    Robert 3 april 2007 · 16:20

    Ik kom al 10 jaar in Grossarl, de afgelopen jaren werk ik er zelfs in de vakantieperiodes en ik ben eraan verkocht! Wat met name Grossarl onderscheidt van andere skigebieden is het feit dat er nog steeds een typisch Oostenrijks sfeertje hangt. Het is niet TE toeristisch, niet TE Nederlands, je hebt gewoon echt een vakantiegevoel. Als je houdt van grote Nederlandse apres-skifeesten, ga dan hier niet heen. Hou je wel van gezellige bars/tentjes, met veel sfeer waar je toch helemaal uit je dak kunt gaan, dan is Grossarl iets voor jou. De pistes zijn goed geprepareerd, de wachttijden bij de liften zijn zelden lang en voor kinderen zijn er genoeg mogelijkheden. Een ander voordeel is dat je met je skipas uit Grossarl in de hele regio kunt skiën, waardoor enkele honderden kilometers piste tot je beschikking staan.

  • Annemieke van der Leije
    Annemieke van der Leije 20 februari 2007 · 16:41

    En wat nog een reden is om te blijven gaan naar Grossarl is dat de pistes zo heerlijk breed zijn. Je komt soms gewoon niemand tegen ook al is het toch druk in het gebied. Je kunt soms een speld horen vallen ....

  • Annemieke van der Leije
    Annemieke van der Leije 20 februari 2007 · 16:37

    Al 8x zijn wij in Grossarl geweest.'s Zomers zijn wij nooit honkvast maar hier is dit dus wel het geval. Het is een heerlijk relaxed dorpje wat klein is maar zeer gezellig. Alles is te overzien en het is gewoon zeer gemütlich. Er zijn een aantal typisch Oostenrijkse restaurantjes die goed in prijs liggen. De pistes worden supergoed onderhouden, jammer dat er niet meer pistes kunnen worden aangelegd wat het gebied zou vergroten. De aprés-ski is klein maar reuzegezellig. Er zouden wel 1 of 2 nog leuke andere tentjes bij kunnen of de huidige apres ski bar vergroten. Jammer dat er nog zo weinig Hollanders komen want het is een echt Duits dorp. Het moet geen Kirchberg of Gerlos worden, maar een beetje van die gezelligheid is wel welkom.

  • W.H.van der Luit
    W.H.van der Luit 27 januari 2007 · 22:58

    Sinds 1988 komen mijn vrouw en ik al in Grossarl en vinden ons er erg thuis ieder jaar dat wij in ons zelfde hotel komen zeggen we we zijn weer thuis gekomen Grossarl is ons tweede home.De pistes worden er erg goed geprepareerd en bijne elk jaar is wel wat vernieuwd dit jaar is er ook een derde kabinelift bij gekomen en gaan we ook dit jaar weer naar ONS Grossarl.

  • Mark
    Mark 27 december 2006 · 17:53

    Wij komen hier nu reeds 5 jaar achtereenvolgend en hebben hier een top ervaring. Vooral voor gezinnen met kleine kinderen is dit een super gebied. Prima voorzieningen (geen sleepliftjes meer, muv oefenbaantje) en skischolen. Gr0ßarl investeert veel in liften. Hierdoor sta je snel boven en hoef je betrekkelijk kort te wachten. Ook als het druk is! De Oostenrijkers hier zijn zeer behulpzaam en gericht op de kids. Kortom zeer aan te bevelen.