BEWintersporters is ook beschikbaar op wintersporters.be
sluiten
Reviews Oberstaufen

Reviews Oberstaufen

67% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.3 op basis van 3689 reviews.

  • Sterke punten: Rustig, goed eten op de piste, super kindvriendelijk, goedkoop en buitengewoon makkelijk bereikbaar.
  • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten

Wat vind jij van Oberstaufen?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast369
    Gast369 3 maart 2015 · 10:11

    Steibis is een leuk gebied voor kinderen. In de ochtend de kinderen daar op les, en dan zelf gelijk door naar Hochrat, een snowboard freeride paradijs. Weinig geprepareerde piste en een hoop poeder sneeuw, aanrader!

    Met familie Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast604
    Gast604 22 januari 2013 · 16:39

    We zijn vorig jaar in de voorjaarsvakantie met onze kinderen wezen skiëen. Zeer kindvriendelijk gebied en de lessen voor de kinderen waren in het mooie en grote kinderland en werden gegeven door zeer vriendelijke skileraren (en leraressen). Voor onze kinderen een super ervaring. Zelf ook heerlijk wezen skiëen op de rode pistes, met de drukte viel het erg mee. Dit jaar gaan we weer.

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • vd Sluis
    vd Sluis 8 maart 2012 · 11:43

    We gaan nu al een aantal jaar naar Steibis en vinden het nog steeds geweldig,het is zo,n leuk gebied met kinderen ,de ski school is ook goed,ja en over de prijzen hoef je hier niks te klagen. Wij gaan volgend jaar weer.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Inge
    Inge 21 december 2011 · 20:04

    in januari 2011 een week naar dit skigebied geweest. We verbleven in Steibis. Voor mij was het de eerste keer skiën in de sneeuw (wel veel skilessen gehad in NL), mijn vriend daarentegen snowboard al 10 jaar. Het gebied is goed bevallen, ondanks dat niet alles open was. De prijs is ook goed bevallen. We kregen de skipas gratis (Oberstaufen plus karte) bij het pension waar we verbleven. Een aanrader om hier naar te kijken!! Top gebied voor beginners of gezinnen!

    Met partner Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • VD SLUIS
    VD SLUIS 16 januari 2011 · 10:20

    NA 9 JAAR WEER GAAN SKIEEN NU MET DE KINDEREN EEN GEWELDIG LEUK GEBIED ECHT TOP VOOR DE KINDEREN LEUKE SKISCHOOL. WIJ ZATEN IN STEIBIS HADDEN EEN APPARTEMENT GEBOEKT EN KREGEN 4 SKIPASSEN VOOR HEEL DE WEEK GRATIS ,OOK MAG JE GRATIS IN HET ZWEMBAD IN OBERSTAUFEN EN NOG VEEL MEER GRATIS MET DE SKIPAS.ECHT GEWELDIG EN EINDELIJK WEER IS TE DOEN MET DE KIDS .WE GAAN DIT JAAR WEER.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Peter Meijer
    Peter Meijer 30 oktober 2010 · 21:39

    Inderdaad een heel leuk en familievriendelijk skigebied. Wij zaten zelf in een huisje van Roompot parken in Lindenberg. We reden iedere morgen 25 minuten naar het skigebied van Oberstaufen en konden zelfs in de carnaval vakantie voor de skilift parkeren. We hebben zelf vier kinderen en kochten iedere ochtend heel goedkoop een dagpas voor het hele gezin. Je betaalt n.l. 58 Euro voor twee volwassenen en twee kinderen, en alle andere kinderen zijn gratis. Probeer voor die prijs maar eens te gaan skiën in Oostenrijk!!! Daar naast zijn alle Duitsers ontzettend vriendelijk, dus onze keuze voor volgend jaar is alweer gemaakt!!

  • Anoniem
    Anoniem 27 januari 2010 · 14:09

    Vorig jaar geweest naar oberstaufen hundle piste. Zeer vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteit uitstekend. Wanneer je niet in de schoolvakantie gaat, is het zeer rustig op de piste. Haast geen mogelijkheden om offpiste te skien. Voor beginners is dit een leuk gebied, en niet ver van Nederland af.

  • Anoniem
    Anoniem 2 maart 2008 · 09:08

    Een super ski gebied voor kinderen/ouders die nog nooit of nauwelijks geskied hebben.Na 1 dag skiles kunnen ze al mee naar boven. vriendelijke personeel van de skischool. skihuur naast de piste.