Accommodatie in Chatel

Dit onderwerp gaat over de bestemming Portes du Soleil

Net terug van een weekje skiën zijn we ons alweer aan het oriënteren op volgend jaar (voorjaarsvakantie). Onze keuze is gevallen op skigebied portes du soleil, welk dorpje weten we nog niet. Ik ben al een beetje aan het rondkijken voor een appartement, maar dat is nog best lastig.

We zijn met drie personen, dus minimaal 1 maar liefst 2 slaapkamers is wel handig. Verder willen we graag van zondag- zondag, we hoeven niet perse aan de piste te zitten (tot 15 minuten van de piste per auto is prima) en willen niet meer dan maximaal 450 euro betalen. Wat ik kan vinden is of nog niet te boeken (gaat tot eind 2013) of kan niet van zondag-zondag. Weet iemand een leuk appartement ergens is Portes du Soleil?

Ik heb dit jaar via Neckermann geboekt.
Dit waren appartementen van Agence Cruz (http://www.agencecruz.com), zij verhuren veel appartementen en chalets in Chatel.
Appartement was heel proper en voldoende groot. De medewerkers van Cruz waren ook zeer vriendelijk en spraken zelfs vlekkeloos Engels.

Een aantal Engelse websites biedt van zondag tot zondag aan (i.v.m. vluchten vanuit het VK). Misschien kan je via google.co.uk wat vinden?

Even op de Nederlandse Google de zoekterm ‘appartment portes du soleil sunday’ ingevuld en dat geeft al wat resultaten. Ik heb niet echt heel goed gekeken, maar heb wel gezien dat het van zondag to zondag wordt verhuurd. Er is dus wel wat.

http://www.holidaylettings.co.uk/rentals/swiss-portes-du-sol…

http://www.homeaway.nl/vakantiewoning/p667147a

Particuliere huisjes op websites waar je direct met de eigenaar communiceert geven misschien uitkomst: mediavakanties.nl, homeaway.nl, eurocottage.com, eurorelais.nl etc.

Plaats een reactie