Skipas les Trois Vallées toegang tot andere gebieden ?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Les Trois Vallées

hallo Iedereen,

Ik ben de afgelopen 13 jaar ieder jaar een weekje naar Les Trois Vallées geweest. Je zou dus ondertussen wel kunnen zeggen dat ik veel van het gebied weet.
Echter kwam ik er vandaag achter (na wat googlen natuurlijk), dat er op wikipedia staat dat je met de skipas van Les Trois Vallées één dag in een ander gebied in de Tarentaise vallei mag skiën (Paradiski, l’Espace Killy). Echter kon ik dit helaas nergens anders bevestigd zien worden.
Wel zag ik dat je met de skipas van Les Trois Vallées toegang had tot andere gebieden in o.a. (Zuid-)Amerika.
Daarom de vraag, Zou iemand (misschien @skifan) dit voor mij kunnen bevestigen al dan niet ontkrachten dat de skipas van Les Trois Vallées één dag toegang geeft tot de andere gebieden in de Tarentaise vallei?

Mvg,
Frank

Ps. hier is de bron:
https://en.wikipedia.org/wiki/Val_Thorens
https://en.wikipedia.org/wiki/Les_Trois_Vall%C3%A9es…

Chaque détenteur d’un forfait saison 3 VALLÉES a droit à un forfait de 3 jours consécutifs gratuits dans les stations japonaises de SHIGA KOGEN ainsi que dans la station australienne de MOUNT BULLER. Il peut bénéficier aussi de 3 x 2 jours consécutifs dans les stations VAIL RESORTS tout comme de 2 jours gratuits dans les domaines TIGNES+VAL D’ISERE et PARADISKI.

http://www.valthorens.com/fr/ski/forfaits.21.html

(Verbeterde tekst)

*bericht bewerkt door DrPhil op 06 okt 2017 20:27

Deze aanbieding geldt voor de koper van een seizoenspas. Een weekpas is alleen in L3V geldig.

(Citaat uitgebreid/verbeterd nav de terechte opmerking van Bennie)

Houders van een seizoenpas mochten tot afgelopen winter 2 dagen Espace Killy en 2 dagen Paradiski skiën.
Vroeger mochten houders van een weekpas 1 dag in Espace Killy en 1 dag in Paradiski skiën, ik weet niet of deze regel (polyvalence) nog geldt. Als ik bij het O.T. of de Sevabel kom zal ik het navragen.

*bericht bewerkt door skifan op 06 okt 2017 21:18

bon ski

Oh ja, afgelopen jaar waren de perks eraf… Misschien dat er wel een Tarentaise-wisseldag mogelijk wordt aankomend seizoen.

ahh oke.
Bedankt voor het antwoord :)

Vandaag op het Office de Tourisme in Menuires nagevraagd: Polyvalence (skiën in een ander gebied) is sinds vorig jaar allen nog mogelijk met een seizoenspas.

bon ski

Plaats een reactie