Eindelijk ook sneeuw in St Anton, en hoe!

Martin op 05 december 2012· 7 reacties

null
Echt winters in Ski Arlberg

Eergisteren in de vroege avond begon het langzaam te sneeuwen. Eerst met kleine vlokje’s maar al snel werden de vlokken groter tot er na een tijdje mooie ‘pizza’s’ uit de hemel vielen. Ook dit ging eerst zachtjes maar daarna ging het helemaal los.

Liften nog niet open
Ook in de avond en 's nachts heeft het hard gesneeuwd. 's Ochtends werd ik verrast door een dik pak sneeuw. Ongeveer dertig centimeter in het dal. Momenteel zijn de liften in St Anton nog niet open. Afgelopen vrijdag was de sneeuw nog niet goed genoeg. Dat is volgens mij nu wel anders. De liften gaan vandaag open maar met zo veel sneeuw konden we natuurlijk niet wachten om de berg op te gaan!

Met de toerski’s
Samen met twee collega’s besloot ik om op pad te gaan. Toerskivellen onder en de berg op! We werden beloond! Op de berg ligt ongeveer een 70 verse poeder sneeuw. Fantastische lichte poedersneeuw. Heerlijk skiën dus. Ik kan niet wachten tot de liften opengaan.

Wat is de sneeuw situatie hier snel omgeslagen zeg! Van een matige start naar fantastische condities!

null
Zelf omhoog lopen door diepe sneeuw

null
Winterwonderland

null
Yihaaa!

Martin
woont en werkt ‘s winters in Oostenrijk, in St Anton am Arlberg. Vanuit daar houdt hij ons op de hoogte van de sneeuwcondities aldaar.

Plaats een reactie

Mooi!

Go with the snow!

Sieht gut aus! Nog 52 dagen volgens de ski-kalender :D

prachtig,was daar 2 jaar geleden ook begin december,lag toen ook heel veel sneeuw en berekoud!!!

met deze beelden begint het wel heel erg te kriebelen, ik moet nog 38 (slapeloze) nachten wachten :(

Nice! Nog 17 dagen volgens de skikalender!:):)

Mooi, mooi de seizoenstart ziet er goed uit voor alle gebieden amai zwaar aan eht aftellen nog even geduld tot 15 december en dan mijn seizoen openen in Livigno.

RoCo

Als het er nog maar ligt in de krokus

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie