Het is begin december en vanuit het PillerseeTal komt een update over de sneeuw. Christina Jöchtl vertelt over de condities in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. De sneeuwkanonnen draaien overuren en de eerste pistes zijn al open. Meer informatie is te vinden op de website van het toerismeverband PillerseeTal op kitzbueheler-alpen.com, hier vind je meer informatie over de actuele sneeuwcondities en het actuele skiweer.

Aanbieding

De VVV van PillerseeTal heeft een geweldige weekend special vanaf €199,- per persoon.

  • 2 overnachtingen
  • inclusief half pension
  • 2 daagse skipas
  • 10 % korting bij skischolen
  • 20 % korting bij skiverhuur

null

De Kitzbüheler Alpen beslaan vier vakantiegebieden: Brixental, St. Johann in Tirol, Hohe Salve en PillerseeTal. De in het totaal 20 oorden rondom Kitzbühel, waaronder bekende plaatsen als Kirchberg, Hopfgarten, St. Johann in Tirol en Fieberbrunn, zijn typerend voor bewaarde Tiroolse charme. Een sterk punt van deze bestemming is het omvangrijke aanbod voor families, wandelaars, outdoor- en sportliefhebbers. De Kitzbüheler Alpen skigebieden behoren tot de beste en modernste van de wereld. Niet voor niets luidt het credo dan ook ´einfach bärig´ (= gewoon cool)!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.