BEWintersporters is ook beschikbaar op wintersporters.be
sluiten
Waanzinnige Wintersport Weken bij Bizztravel

Waanzinnige Wintersport Weken bij Bizztravel

Advertorial
Geplaatst op 11 januari 2017

De Waanzinnige Wintersport Weken bij Bizztravel zijn begonnen! Je profiteert in januari van hoge kortingen ten opzichte van de originele prijzen. Zo boek je dus zeer voordelig t/m 29 januari één van de waanzinnige aanbiedingen. Dat betekent niet dat je per se in de maand januari op wintersport moet, maar wel dat je voor die datum je reis moet boeken. En dat betekent dus goede sneeuw en lagere prijzen!

Waarom nu boeken?

Last-minute boeken heeft veel voordelen. Tijdens de Waanzinnige Wintersport Weken profiteer je natuurlijk van hoge kortingen, maar daarnaast kun je gemakkelijker kiezen voor gebieden waar de condities nu goed zijn. Gelukkig zijn de condities de afgelopen periode sterk verbeterd. En laten we eerlijk zijn: we willen natuurlijk allemaal het liefste mooi geprepareerde pistes met verse sneeuw!

Oostenrijk en Frankrijk

Bij Bizztravel kun je met korting naar veel gebieden in Oostenrijk en Frankrijk. Welke skigebieden dat precies zijn? Kijk dan nu op de website van Bizztravel. Er zit een aantal zeer populaire bestemmingen tussen!