Vars vormt samen met het skigebied van Risoul het domaine La Forêt Blanche. In totaal heeft dit skigebied 185 kilometer aan voornamelijk niet al te moeilijke pistes. Een ideaal gebied voor beginnende en lichtgevorderde skiërs die graag tochtjes willen maken. Helaas zijn de liften misschien niet al te snel, al zit daar al wel wat verbetering in. De pistes worden perfect onderhouden door de pistedienst en je bent in dit gebied bijna zeker van een heerlijk zonnetje!

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Zier er leuk uit. Dit soort gebieden zoek ik; rustig, zeer geschikt voor lichtgevorderde en sneeuw en skizeker. Helaas liggen ze wel vaak wat verder weg :(.

Wannabe Dolomietenkenner... || Carv gebruiker

Wat ziet dat er leuk uit zeg! Ik heb zelf een gruwelijke hekel aan smalle paden als “verbindingspistes” maar als ik het goed begrijp heb je die daar niet?

mama on a mission in the snow

@Rachel-P Een of twee paden mischien maar deze hoef je nooit te nemen. Je kunt via leuke blauwe en licht rode pistes heen en weer skiën.

Click. Click. Peace

Dat klinkt heel goed. Dankjewel @Rogier

mama on a mission in the snow

leuk skigebied. in mijn studententijd zeker 4 x geweest, maar dat was met de bus. als ik nu zelf zou moeten rijden zou ik het te ver vinden

*bericht bewerkt door yoguido op 19 mrt 2017 14:03

Tiens, er skiet altijd iemand met paars-blauwe combinatie in beeld van @rogier zijn filmpjes :-)

Glij blij door die brei :-)

Ze blijft maar voor m n camera skiën… pffff :-)

Click. Click. Peace

Vorig jaar een week lang poeder gereden in vars/risoul, best vette freeride onder de lift & tussen de bomen. Tevens 114km per uur aangetikt op een strakke rode piste super fijn gebied ook voor freeriders!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie