Afgelopen weekend had ik een groep vrienden over de vloer. Dat was erg gezellig. De condities hielpen ook mee. Veel zon en tussendoor een lekker vers laagje sneeuw. De wintersporters kwamen op donderdag vroeg met Transavia vanuit Rotterdam aan op Genève en stonden om 12h00 al op de ski’s. Maandagavond vlogen ze weer terug na een heerlijke zonnige laatste (volle) dag op de ski’s.

Een dergelijke short-ski zie je tegenwoordig steeds vaker. Zeker met de vroege en late vluchten vanuit Rotterdam kan je ook op je vertrek en aankomstdag skiën. Wie doet dat ook vaker en welke bestemmingen zijn dan favoriet?

Alke
runt een hotel in Portes du Soleil, elk vrije uurtje is hij in de sneeuw te vinden. Natuurlijk houdt hij ons op de hoogte van zijn avonturen.

De beelden vanuit de Drone zijn echt stoer!

Leuk gedaan met die drone.

En nee, nog nooit gedaan maar ben dit zeker een keer van plan… lekker even een lang weekeind naar de sneeuw ergens aan het einde van het seizoen

Doe ik een paar keer per seizoen., al jaren lang. Vliegen van Amsterdam naar Nice voor Euro 100 retour ,( vroeg heen , laat terug. Met een bus transfer vanaf vliegveld naar Isola 2000 ( 1.45H / Euro 1-5 max ) Goedkope skipas , lekker eten , veel zon en altijd heel veel sneeuw , lang seizoen , leuke combinatie met het strand van Nice ( lunchen op het strand palmen, en besneeuwde bergen op de achtergrond . Ik kan er niet genoeg van krijgen. Foto’s te zien op weerplaza / wintersport / Sjors.
Gr. Sjors

Ha Auke, prachtig filmpje, dat hebben jij en je vrienden leuk in elkaar gezet, keep up the good work.

Gr,
Sonof

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie