Het skigebied Obereggen in Zuid-Tirol (Italië) is bij veel Nederlanders totaal onbekend. Toch heeft deze geheimtip alles in huis voor een geweldige skivakantie. Het maakt deel uit van Val di Fiemme, met zo’n 100 kilometer piste een ideale omgeving om skitochten te maken. Dit alles in een geweldig decor.

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie

Het is echt een topgebied. Staat voor mij op nummer 1 (en daarmee concurreert het met gebieden als Les Trois Vallées en Espace Killy!). De afwisseling in pisteaanbod waardoor je je nooit verveelt, de grootte van het gebied waardoor je lekkere tochten kan maken, het goede netwerk van pistes en liften waardoor je in een mum van tijd overal kan komen en de uitgebreide faciliteiten: voor elk wat wils. Een paradijs voor pisteskiërs.

Sssssst niet verklappen. Groet uit val di fiemme! ;)

Seriously snow addicted family!

Nog nooit geweest maar het klinkt erg goed

Wauw, het ziet er super uit! En met die brede grijns van Michael en het enthousiasme van Kristy krijg je er nog meer zin in ;-)

Met dezelfde skipas krijg je ook toegang tot Alpe Cermis en Alpe Lusia en mini gebied Jochgrimm beide (Lusia en Cermis) ook erg leuk voor een dag! Jochgrimm is uitermate geschikt voor beginners, langlaufers en wandelaars kunnen los gaan op Passo Lavaze. Tip: beginners rijd naar jochgrimm en voor 17eu heb je een dagkaart. Let wel op geen hollands sprekende ski school op Jochgrimm, uiteraard wel prima in het Duits.

Seriously snow addicted family!

Ik was er vandaag nog. En afgelopen zondag ook overigens. Is idd een heel mooi gebied. Net als Carezza overigens, wat om de hoek ligt als je in Obereggen bivakkeert.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie