Een glimlach kon ik niet onderdrukken bij dit filmpje. De skiër in kwestie valt, komt op zijn ski’s neer en skiet weer door alsof er niets aan de hand is. En dit na een onvrijwillige backflip. Briljant, als je het mij vraagt. Wie heeft zich zelf ook wel eens op wonderbaarlijke wijze uit een val gered?

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Een keer hard moeten remmen voor een rotjochie op skies dat geen rekening hield met anderen. Mn board bleef hier door steken in een bugle, werd voor over gelanceerd, maar maakte een koprol en belande zo weer op mijn board alsof het bedoeld was. Een of andere weirdo die foto’s stond te maken naast de piste begon zelf te klappen!

Dit was je toch zelf Rogier of niet? Gooie save!

@ Jürgen, nee, helaas, dan had ik het wel gezegd :-) en dan had ik ook gezegd dat het expres was ;-)

Click. Click. Peace

wel eens per ongeluk een salto gesprongen, ik viel zo hard dat ik moeilijk kon doen alsof het zo bedoeld was…

Zeker weten dat deze skieër/ster onvrijwillig deze backflip deed?
Totaal geen reactie (geluid) en zo cool verder skieën
Ik zou me rot schrikken!

Mijn nichtje van 4. Ze skiet ongecontroleerd weg richting wat buckels. Op de derde buckel wordt ze gelanceerd en na over de kop te zijn gegaan komt ze tot stilstand. Verbijsterd blijft ze staan, te geschrokken om te huilen. Ik ski naar haar toe en zeg: “Coole koprol!” Sindsdien claimt ze dat ze niet viel, maar een volleerd acrobaat op ski’s is.

Wel op de mountainbike gehad. Ik reed een verval van 70cm af en vergat naar achter te leunen. Het resultaat was dat ik een meter of 10 op mijn voorwiel doorrolde, bijna voorover kiepend. Gelukkig werd het steiler en lande de achterkant weer op de grond en kon gewoon verder fietsen…

fijne site hè, dat wintersport.nl?

@ Paul, het is net voor de val duidelijk te zien dat de skiër in een boompje blijft haken.

Click. Click. Peace

tsja, voor hetzelfde geld lig je met een hersenschudding in een koud bos, die man heeft mazzel gehad.

Rogier,
je hebt gelijk, na 3 x terugkijken zag ik het. blijft het toch knap voor mij.

@ Paul, dat zeggende denk ik wel dat hij freestyle ervaring heeft om zo’n ‘flip’ tot een goede afloop te brengen.

Click. Click. Peace

Het spijt me voor mijn slecht Nederlands. Ik gebruik de Google-vertaler. Dit is mijn video en het is een verrassing om hier zien! Ik ben blij dat je het leuk vindt en je wilt zeggen dat het een complete ongeluk. Ik was gewoon proberen om de ski’s te beschermen. Ik heb nog nooit gedaan een truc op ski’s in mijn leven. Ik dacht dat ik was van plan om op mijn rug en roll vallen, dus ik was verbaasd dat ik uiteindelijk op mijn ski’s! Ik wou dat ik kon het opzettelijk doen.

Ziet er eerder uit als een over-the-shoulder frontflip :)

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie