BEWintersporters is ook beschikbaar op wintersporters.be
sluiten

Wintersport Trentino

De Italiaanse regio Trentino ligt ten zuiden van Zuid-Tirol. Waar je in die laatste regio nog met Duits terecht kunt, vliegen in Trentino de 'pronto's' om je oren. Veel Italiaanser kan het niet worden. De pistes zijn strak geprepareerd, het eten is goed, de wijn nog beter en bij sneeuwval wordt er nauwelijks geskied. Geef de Italianen maar zon (die overigens ook heel vaak schijnt). Ook in Trentino zijn de uitzichten op de Dolomieten fantastisch. Dit is een regio voor levensgenieters.

Voor families en gevorderden

Veel van de skigebieden in Trentino zijn ideaal voor families. Een van de leukste skigebieden in Trentino is het Val di Sole, met een aantal kilometers waar ook gevorderde skiërs blij van worden. Ook een skigebied als Adamello Ski is een ideale bestemming voor gevorderden, terwijl het Val di Fassa midden in de Dolomieten ligt en zelfs aangesloten is op de beroemde Sella Ronda.

Nét even wat verder rijden

Om in Trentino te komen moet je wel wat verder rijden dan gemiddeld. Je rijdt langs veel bekende skigebieden in Oostenrijk, waardoor de reis voor je gevoel alleen nog maar langer duurt. Gelukkig is dat wel grotendeels over snelwegen. Neem je echter de moeite om nét even wat verder te rijden dan word je beloond met het echte 'Dolce Vita'.

Trentino

0 reisaanbieders

Al 165 bezoekers deden vandaag een prijsvergelijking.

Je hebt 0% van de reisaanbieders bekeken.

Drukke weken

december
januari
februari
maart
april
Helaas hebben we geen skigebieden kunnen vinden met de geselecteerde criteria.

391 skigebieden en 729 dorpen aan het vergelijken