advertentie

Het lijkt al herfst, dus de winter komt eraan!

Het lijkt al herfst, dus de winter komt eraan!

Ik weet niet of jullie de laatste tijd wel eens naar buiten kijken, maar het doet niet meer helemaal meer 's zomers aan. Is mijn bescheiden mening.

lees meer

Sneeuwverwachting: De natuur ziet het rooskleurig in!

Sneeuwverwachting: De natuur ziet het rooskleurig in!

Elk jaar zijn er seizoensverwachtingen te vinden op internet. Grote weerbureaus houden zich gelukkig ver van dit soort glazen-bol werk. Omdat wij hier in Europa weinig effecten ondervinden van de El Nino en de El Nina is er op lange termijn eigenlijk geen zinnig woord te zeggen over wat het weer over een paar maanden gaat doen. Toch is er een voorspelling waar ik elk jaar met veel plezier naar kijk en dat is de natuur. In ieder geval heeft deze natuur voorspelling even veel waarde als die internet-seizoensverwachtingen.

lees meer

Hebben jullie al geboekt?

 Hebben jullie al geboekt?

De zomervakantie loopt op zijn einde. Het is zelfs op onze website te zien. We hebben Wintersporters in een nieuw jasje gestoken. En we zijn weer helemaal klaar voor de winter. Ik kan niet anders zeggen dat ik er heel erg veel zin in heb. Ik kan niet wachten om de ski’s weer onder te binden. Bij jullie geldt hetzelfde want de bezoeken gaan alweer omhoog en de bedrijvigheid op het forum neemt ook weer toe.  Het reserveren hoort zeker bij de voorpret van een wintersportvakantie. Als je aan vakantie-periodes gebonden bent dan is het slim om zo vroeg mogelijk te boeken. Hebben jullie al geboekt?

lees meer

Welkom op de nieuwe website

Welkom op de vernieuwde Wintersporters website. Ook deze lente en zomer hebben we niet stilgezeten. We hebben de website niet alleen een voorzien van een nieuw design, ook zijn er enkele nieuwe functionaliteiten.

Nieuw design
Onze ontwerper René over het nieuwe design: "De nieuwe website is veel breder en groter opgezet dan de vorige. Veel computers en telefoons hebben tegenwoordig veel hogere resoluties. Daarnaast heb ik geprobeerd de website strakker en rustiger te maken".

lees meer

Snowpark zonder snow, het kan!

Vorige week, had ik al een video van het skiën op golven, ook daar was geen sneeuw voor nodig. Maar voor freestylen blijk je ook helemaal geen sneeuw nodig. Natuurlijk weten we dit in Nederland al lang met een aantal prima borstelbanen. Maar zo'n funpark als dit heb ik nog niet vaak gezien. Erg gaaf in ieder geval. Zo blijkt maar weer, waar een wil is, is een weg. Kijk het bovenstaande filmpje gave snowboard filmpje zonder sneeuw! 

lees meer

Zomer: Tijd voor ski en strand!

Veel mensen die aan de zomer denken, denken aan strand en zon. Wintersport liefhebbers kunnen niet echt onder de zomer uit. Of je moet naar het Zuidelijk Halfrond af willen reizen. Maar het kan ook anders. Je kunt natuurlijk ook gewoon op golven gaan skiën. Dan heb je zon, strand en wintersport. Nou ja, skiën in ieder geval. Een erg gaaf filmpje van waterskiën wat behoorlijk op echt skiën lijkt... Mij lijkt het wel wat, jullie?

lees meer

Mis het niet

Like ons op facebook
Volg ons op twitter
advertentie

Zoek accommodatie

Bestemming:
Incheck datum:
zoeken

Nieuwsbrief

Ontvang onze wekelijks nieuwsbrief met de laatste berichten, weer en sneeuwhoogtes.

aanmelden

Sneeuwhoogte+

Sneeuwhoogte+ is een (gratis) uitgebreide sneeuwhoogte app voor iPhone en Android
» downloaden

advertentie
Om Wintersporters goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk onze disclaimer.
sluiten