Live uit Zugspitz Arena - Wettersteinbahn

martijn op 05 februari 2011· 1 reactie

Vincent en Olivier verkennen de Tiroler Zugspitz Arena. Op dag twee besloten ze naar het kleine skigebiedje Wettersteinbahn bij Ehrwald te gaan. Hieronder hun verslag.

null

Toen we deze ochtend uit het raam keken, hingen er redelijk wat wolken boven de bergen. Maar bij elke piste die we deden, zagen we de zon zich meer en meer naar voor schuiven. De sneeuw was net zoals gisteren ideaal, nu zelfs tot en met de laatste piste van de dag

Na een dagje Lermoos hebben we vandaag de pistes in Wettersteinbahn bij Ehrwald verkend. Aan de lift is er een grote parking voorzien zodat we onze wagen zonder problemen konden wegzetten. Je kan ook perfect met de sneeuwbussen naar alle gebieden, maar je moet er wel op letten dat deze pas om het uur rijden.

Dit gebied leent zich uitstekend tot beginnende en semi-gevorderde wintersportfanaten. Perfect voor gezinnen, ideaal om je eigen grenzen te verkennen op de wat snellere pistes. Omdat het geen groot gebied is, kom je ook geregeld dezelfde mensen tegen op de piste. Een gezellig praatje maken is dan ook geen uitzondering als je net van de ‘Wettersteinbahn Sonnenlifte’ komt afgestapt.

null

De pistes zijn lekker breed, mooi onderhouden en omgeven door prachtige bergen, hoge bomen naast de piste, en gezellige padjes doorheen dit mooie stukje natuur. De verschillende pistes geven telkens uit op dezelfde stoeltjeslift, waardoor gezinnen met jonge kinderen elkaar makkelijk kunnen terugvinden. Via een paadje kan je ook nog een sleepliftje nemen om 1 extra piste aan te doen.

Morgen trekken we naar Ehrwald en gaan we ook de top van de Zugspitze verkennen!

martijn
begon in 2002 deze website. Later was hij verantwoordelijk voor inhoud, techniek en de indeling.

wij komen al 15 jaar in ehrwald en de wetterstein gaaat nooit vervelen!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie