Dit weekend is het nog uitgesproken winters met vrij veel wolken en af en toe sneeuw, vooral in de Zuidalpen. Maar er gaat wat veranderen. Een hogedrukgebied krijgt meer invloed waardoor de zonkans flink toeneemt. Waar en wanneer dat gebeurt hoor je in het nieuwe video weerbericht.

Als eerste op de hoogte van nieuwe weerberichten? Klik hier om je aan te melden.
Roel
is redacteur en sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman. In het seizoen schrijft hij dagelijks over sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Plaats een reactie

Wat moet ik nu met een video weerbericht in een frans dorpje met belabberde 3G. Tekst lukt nog wel maar video? No go. Of op zijn ‘twitters’: #fail

Eens met gast879

Tekst vind ik ook handiger. Die kan ik op mijn werk ten minste bekijken. :-)

Maar genoeg gezeurd. Ik zie in ieder geval dat er zon op komst is volgende week!

Allereerst wil ik je hartelijk bedankt voor de lessen metereologie de afgelopen seizoenen, wij gaan komende week naar La Plagne, hier zullen we weinig last krijgen van het zuiderlijk lage drukgebied en de oosten wind is al zo gedroogd over de kammen dat er veel kans is op zon.
Begrijp ik het dan goed of wil ik het te positief zien ;)

Geen zorgen het video weerbericht is één keer in de week, de rest krijg je tekst. Voordeel van video is dat ik wat meer achtergrondinfo kan geven.

@Gast187 klopt heel aardig. Fijn dat je wat hebt opgestoken :-)

Weerman, redacteur, skiër, Limburger

Hopen dat de wind meevalt! Morgenavond weg, ein-de-lijk!

Go with the snow!

Zag de GFS van 06H op 850 hPa waar de temperatuur weer lijkt te dalen tot onder het vriespunt, dat mag van mij zo zijn tot 16 maart.

Ga dan nog een week naar Saalbach Hinterglem.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie