Twee jaar geleden kwam ik Chris Davenport tegen in Portillo, Chili. Heel eerlijk gezegd had ik verwacht, zoals ik veel Franse pro-riders ken, dat hij mij geen blik waardig zou gunnen. Maar dat was totaal ten onrechte. Nadat we elkaar de hand hadden geschud zaten we al snel aan het bier en aan de Empanadas de Queso, een lokale lekkernij. Super vriendelijk, en op zijn Amerikaans, altijd meer dan ‘stoked’. Geweldig om zo’n enthousiast iemand tegen te komen. De dag na ons ontmoeten waren de wolken weggetrokken en vonden wij diepe poeder onder een blauwe hemel. Samen met Sandra skiëde ik onder een stoeltjeslift door de diepe poeder (kijk hier voor fotoreport). Vanuit de lift schreeuwde Davenport ons toe. Iets in de trant van ‘go for it’. Typisch overzees enthousiasme. Maar buiten dit alles is hij ook nog eens een van 's werelds beste freeriders, en dat al jarenlang, decennia lang. Ik heb zo’n vermoeden dat deze film over Davenport erg gaaf gaat worden. De trailer beloofd veel goeds in ieder geval.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Dav is een held en, van wat ik van hem heb gezien, superbescheiden. @Rogier zijn die franse proriders zo cocky dan? Ik ken ze niet persoonlijk, maar als ik bijvoorbeeld een Xavier of een Richard Permin zie lijken ze mij prima gasten. Ik kan het mis hebben natuurlijk :-)

When life gets too complicated.... SKI

@Alex, ik ga geen namen noemen maar niet iedereen is even vriendelijk in het echt als op film. Maar ook in Frankrijk zijn er toffe gasten. Zeker Thovex is een erg geschikte gast en zeer bescheiden, terwijl hij misschien wel de allerbeste is.

Click. Click. Peace

Dat beloofd inderdaad wat, @rogier is er al een overzichtje wat er dit seizoen uitkomt? zoals deze:

https://www.wintersport.nl/weblog/bericht/3977/Koude-wintera…!

Seriously snow addicted family!

@Jeffrey. Goed idee, hou het blog in de gaten ;-)

Click. Click. Peace

@Rogier dat is mooi scheelt mij weer zoeken ;)

Seriously snow addicted family!
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie