custom shell(salomon) in amsterdam?

weet iemand of er een ski zaak in amsterdam is, die skischoenen in de oven plaatst en ze vervolgens de skischoen dan naar je voet vormt.

Misschien Frantzen?

Niet naar Frantzen gaan - voor wat dan ook. Zeer slechte ervaringen mee. Het zijn verkopers, geen specialisten.

Even naar duijvestein in zoetermeer?

Twin Sport Woerden heeft meerdere modellen en komend weekend wintersport-event met vele kortingen…

Van Diemen in Amstelveen heeft wel eea aan opties. Ik ben er alleen wezen kijken/passen, nog niet gekocht, dus geen persoonlijke ervaring mee.

Frantzen heeft zichzelf om zeep geholpen: die zijn failliet.
Je kunt Skipoint in Diemen proberen, die doen dat volgens mij ook.

Salomon custom shell techniek heb je nogsteeds geen drol aan als de schoen niet de juiste is voor je voet, zoek een goede bootfitter ipv een zaak die bepaalde schoen verkoopt

Voor beide: ga naar dutchbootfitter.nl. zitten op IJburg

Je kan ook eens kijken naar Fischer Vacuum Fit. Wellicht nog een mooie optie. Ik heb ze van de week laten maken bij Bouchier in Hoorn.

Misschien kan je het proberen bij Helling in Zaandam, is een klein winkeltje maar met veel kennis en ervaring!

Was net in Ijburg en zag dutchbootfitter, iemand met ervaring mee? Wat doen ze nog meer daar?

http://www.soellaart.nl/ in Haarlem als je al beslist hebt voor Salomon en anders zou ook eens bij http://www.alpsoluut.nl/ op IJburg kunnen kijken

The Dutch bootfitter in Amsterdam is wellicht een van de betere bootfitters van NL. Komt Gouda je beter uit ga dan naar VS-sport. http://www.vs-sport.nl/.
Zij zijn aangesloten bij dezelfde organisatie (Master Fit University) als de Dutch bootfitter en delen daardoor veel kennis. MFU is een Amerikaanse organisatie met Bootfitters in bijvoorbeeld Australië, Engeland, Oostenrijk Tsjechië, etc.

Plaats een reactie