Beste sneeuwcondities - Oostenrijk

Goedenavond,

Volgende week willen we nog een week op wintersport. Het belangrijkste criterium is eigenlijk de conditie van de sneeuw en op een tweede plaats de reisafstand. Het mooie weer in Oostenrijk de afgelopen paar weken zal zeker niet zonder gevolgen zijn geweest voor de sneeuw. Wat voor ons tenminste belangrijk is is dat we gedurende de hele dag redelijk goede sneeuw hebben (lees: geen papsneeuw). Dit met name vanwege een blessure-gevoelige mede-skiër. We hebben een aantal gebieden op het oog:

  • Ischgl
  • St. Anton am Arlberg
  • Serfaus - Fiss - Ladis
  • Sölden

Natuurlijk valt er nu nog niet met zekerheid te zeggen hoe de sneeuw over een week in deze gebieden zal zijn. Maar misschien zijn er mensen die hun ervaring (of van bekenden) delen over de sneeuwcondities in een van deze gebieden in de afgelopen dagen.

Alvast bedankt

Wij gaan vanaf woensdag naar St. Anton. Zullen vast nog wel een paar pistes goed te skiën zijn✌️

Als je zeker geen pap wil tegenkomen raad ik je aan St. Anton, SFL en Sölden links te laten liggen. Indien kouder, dan is Sölden icm Obergürgl wel leuk, maar in Ischgl zit je buiten de dalafdalingen eigenlijk altijd goed.

Bedankt voor de reacties, de keuze is uiteindelijk toch gevallen op St. Anton. Heb het idee dat het momenteel eigenlijk niet zo heel veel uitmaakt waar je precies heen gaat, de sneeuw is overal vrij matig. We zien wel wat het ons gaat brengen.

Plaats een reactie