Vacature kok Franse Alpen

null

Auberge La Douce Montagne is een hotel-restaurant met 15 kamers. De auberge wordt beheerd door Nederlandse eigenaren. Het hotel is gelegen in Allemond, een dorp dichtbij de Alpe d’Huez, midden in de Franse Alpen.

Er is een restaurant/bar (ontbijtbuffet, lunch, borrel, diner) dat de gehele dag/avond geopend is. Veel gasten verblijven op basis van halfpension (wisselend driegangenmenu).

Wij bieden een veelzijdige baan binnen een internationaal team met een ongedwongen sfeer. De woon-/werkomgeving is prachtig met volop buitensportmogelijkheden in de directe omgeving. Je komt te werken in een klein keukenteam (2 á 3 koks), waarmee je gezamenlijk verantwoordelijk bent voor de dagelijkse keukenwerkzaamheden (bereiding lunch/diner). Er zijn volop mogelijkheden en kansen om jouw creativiteit in de keuken uit te werken.

Kost en inwoning (eigen kamer/appartement) worden verzorgd.

De werkzaamheden:

  • Voorbereiding / mise en place
  • Bereiding en uitgifte van gerechten
  • Bereiding personeelseten
  • Voorraadbeheer / bestellingen
  • Meedenken over menuplanning en recepturen
  • Schoonhouden keuken / koelcel e.d. + onderhoud keukenapparatuur
  • Naleven regels HACCP en bewaken van de hygiëne
  • Eventueel: aansturen van andere keukenmedewerkers

Dit bent jij:

  • Afgeronde koksopleiding of minstens twee jaar werkervering in de keuken
  • Organisatorisch sterk
  • Zelfstandig
  • Prettige collega met gevoel voor gastvrijheid
  • Beheersing van de Engelse taal (Frans en Nederlands is mooi meegenomen)

Heb je nog vragen of wens je meer informatie, neem dan gerust contact op:
Auberge La Douce Montagne
Carmen Knippenburg en Kevin Kuiperij
www.ladoucemontagne.com
info@ladoucemontagne.com

Plaats een reactie