Gezocht: Chaletstaf voor skichalets.nl

Wij zijn op zoek naar chatletstaf voor skichaltets.nl

Een wit berglandschap, panoramische vergezichten, besneeuwde daken, elke ochtend wakker worden in de frisse berglucht en na het werk lekker skiën of boarden met een piste-stop bij een zonnig terras om heerlijk te genieten van een cappuccino. Wil jij ook zo’n prachtige werkomgeving? Word dan chaletstaf bij Skichalets.nl. Een mooie combinatie van werk en vrije tijd. Een avontuur waar gastvrijheid, horeca en verzorging op een andere manier samenkomen. Iedereen is van harte welkom. Ook als je 50-plusser bent of Belgisch of als je met z’n tweeën bent en een van jullie spreekt geen Nederlands. De minimale leeftijdsgrens om te solliciteren is 21 jaar. Maar we maken een uitzondering als je als duo aan de slag gaat met iemand die ouder is.

Lijkt het je wat? Droom dan nog even mee in een droom die werkelijkheid kan worden.

Wat zijn jouw werkzaamheden als chaletstaf?

Je doet zelf de inkopen bij een horeca-groothandel. Dit kan gewoon online, je bestelt en alles wordt op een afgesproken tijdstip bij jouw chalet afgeleverd. Je hoeft dus de deur niet uit. Maar vind je het leuk om toch naar de groothandel te gaan, om je producten te ruiken, voelen en te zien, dan kan dat natuurlijk. Je zorgt voor alle huishoudelijke taken. Maar je hoeft niet de handdoeken en het beddengoed zelf te wassen. We werken met een professioneel wasserijbedrijf die de handdoeken en het linnengoed bij het chalet ophaalt en weer schoon bij het chalet levert. Je hebt alle vrijheid wanneer je dit allemaal wilt regelen.

Je bepaalt je eigen werkschema. Je krijgt van ons een handboek over het werk als chaletstaf met daarin ook alle adressen van de bedrijven waarmee we samenwerken. We werken al vele jaren met dezelfde partners, dus de meeste contacten zijn al geregeld. Jouw werkzaamheden als chaletstaf zijn verrassend en zeer divers. Lees op je gemak even verder. Zo krijg jij een goede indruk hoe het is om als chaletstaf bij Skichalets.nl te werken.

Genoeg vrije tijd
Één dag per week heb je een vrije dag. Wel moet je nog het ontbijt verzorgen en afruimen. Daarna ben je vrij. Je hoeft dus ook geen après-ski hapjes te verzorgen.

De piste op!
We bieden je de mogelijkheid om te skiën of ander dingen te doen die je leuk vindt. Gemiddeld een uur of 3 tot 5 per dag. Hoeveel tijd je over houdt om te skiën hangt af van de dag, je taken, de grootte van het chalet, het aantal gasten dat geboekt heeft en het allerbelangrijkst je eigen organisatietalent.

Wanneer kan ik beginnen?
Je start zo midden december en het seizoen loopt door tot maximaal midden april. De exacte data zijn per chalet en bestemming verschillend. Uiteraard is dit ook afhankelijk van de sneeuwcondities en de boekingen. We willen het liefst dat je de hele winter voor ons aan de slag gaat, maar een kortere periode is ook mogelijk.

Kookworkshop in onze eigen chaletstaf kookschool
We hebben onze eigen kookstudio waar een professionele kok die jarenlang voor ons als chaletstaf heeft gewerkt je een kookclinic kan geven. Deze kosten zijn trouwens voor ons. Ze zal je wegwijs maken hoe je voor (grote) groepen moet koken, een efficiënte chaletkeuken organiseert, een menu opstelt, welke ingrediënten er in de skigebieden voorhanden zijn, een kosteninschatting geven wat betreft de inkoop en nog veel meer fijne kneepjes van het werken in de keuken van een skichalet. Zij zorgt ervoor dat je een bordje vol smaak kunt neerzetten voor jouw gast in een goed georganiseerde keuken zonder al te veel stress en kans op mislukkingen.

Wij bieden je het volgende:

Een functie die verslavend kan zijn
Loon (ook als je geen gasten hebt)
Gratis seizoensskipas per persoon voor het gehele gebied
Kost en inwoning
Reiskostenvergoeding
Wettelijke verzekering
Alle commissies (en niet een deel) op skipassen, skihuur, skilessen
Gratis bruikleen ski’s, snowboard, schoenen
Korting voor familie, vrienden en kennissen
Alle fooi mag je houden
Bonus als je geen seizoensskipas neemt
Kookworkshop in een kookstudio bij een professionele chefkok
Vrije dag
Aantrekkelijke commissie op boekingen
Boekingsbonus € 10,00 per nacht per gast
Extra wisseldag vergoeding
Eventuele verdiensten uit de huisbarservice
Bijverdienen op de vrije avond met o.a. fondue
Bijverdienen met ski-ontdekkingstocht
Assistentie bij de verhuur van jouw woning
Borg skipassen
Hulp bij het vinden van zomerwerk in het buitenland

Solliciteren? Dit kan via: https://leisureworkers.com/jobs/chaletstaf-voor-skichalets-n…

Jammer dat ik een gezin en verantwoordelijkheden heb =')
Klinkt wel als een heel mooi baantje.
Als ik het goed begrijp boeken mensen bij jullie een soort all-inclusive chalet en wie nu bij jullie solliciteert gaat in feite de klanten “bedienen” met ontbijt en diner?
En slaap je dan in hetzelfde chalet als de gasten of in een appartement in de buurt?

p.s. op de 1e regel staat jullie website verkeerd, er staat skichaltets.nl in plaats van skichalets.nl

Bedankt voor de tip, ik kan helaas geen aanpassingen meer doen aan het bericht! 😅

Je idee bij skichalets.nl klopt helemaal! Gasten krijgen bijvoorbeeld hulp bij het huren van skimateriaal, skipas, skiles en elke avond een heerlijk diner: een superleuke baan! In principe slaap je gewoon bij de gasten in huis, maar met voldoende privacy. In de middag heb je alle tijd om zelf van de pistes te genieten!

*bericht bewerkt door silvijn op 12 jul 2023 16:15

Plaats een reactie