Werken in de Zomer in de Portes du Soleil

Dit onderwerp gaat over de bestemming Portes du Soleil

Gezocht
Gezellige, zelfstandige, vrolijke, hardwerkende en gemotiveerde mensen voor in de bediening/afwas en in de keuken voor het zomerseizoen 2024, van begin juni tot half september.

Profielschets
Je hebt liefde voor de bergen, vindt het leuk om de gasten een goede tijd te geven, bent oprecht geïnteresseerd in de gasten en hun belevenissen van de dag, bent zeer collegiaal, vindt het prettig om in een klein team te werken en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Naast een salaris krijg je van ons je maaltijden en drankjes in het hotel, inwoning en een Multipass voor het gehele Portes du Soleil gebied. Met deze pas heb je gratis toegang tot liften, zwembaden, tennisbanen, musea en bussen. Ook krijg je hiermee veel korting op overige activiteiten. Naast heel veel wandelen & mountainbiken, kan je hier ook rotsklimmen, raften, kanoën, parapenten, via ferrata en nog veel meer activiteiten ondernemen.

Het hotel
Hotel Esprit Montagne is een gezellig, sfeervol chalethotel met 20 kamers (40 bedden), geleid door een Nederlandse eigenaar. Het hotel ligt in het bekende Portes du Soleil skigebied, in het dorpje La Chapelle d’Abondance, in Frankrijk. Ons restaurant is geopend voor hotelgasten die hier op basis van halfpension verblijven en voor gasten van buitenaf. We hebben geen à-la-carte, maar een altijd wisselend dagmenu.

De keuken staat bekend als een verrassende keuken met verse, seizoens- en regionale producten. We willen onze gasten kennis laten maken met de echte “Esprit Montagne”.

De servicegerichtheid, het vriendelijke personeel, bijzondere maaltijden en persoonlijke benadering in ons hotel zijn een belangrijke reden waarom vakantiegasten hier keer op keer terugkomen.

Interesse?
We horen graag je persoonlijke motivatie om bij ons te komen werken. Deze kun je samen met een leuke foto van jezelf (en voor werken in de keuken: foto’s van je gerechten) en je CV mailen naar info@hotelespritmontagne.com o.v.v. “Sollicitatie zomer 2024”.

Heb je nog vragen, stuur ons een mailtje of bel ons op +33-6-704 734 94.

We horen graag van je!

Team Esprit Montagne

null
null
null

Life is fun, so enjoy it

Plaats een reactie