Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Steinplatte Snowpark in Waidring vernieuwd

Redactie op 04 november 2022· geen reacties

Foto: snowpark-steinplatte.tirol
Foto: snowpark-steinplatte.tirol

Het snowpark in het Oostenrijkse skigebied Winklmoosalm - Steinplatte in Waidring is vernieuwd met vier lines in verschillende moeilijkheidsgraden en creatieve elementen voor (toekomstige) freestylers. Over een lengte van 1,5 km kunnen bezoekers losgaan op 15 tot 18 elementen – waaronder boxen, tubes, rails en kicks.

Langs nieuwe Kapellenbahn

Het Snowpark Steinplatte ligt direct langs piste 4 op een zonnige en centrale locatie. Het snowpark volgt de gehele lengte van de nieuwe 8-persoons Kapellenbahn. Vier lijnen verdeeld in drie secties met verschillende moeilijkheidsgraden (Fun-Easy-Medium-Pro) liggen er voor je klaar. Vanuit de Chill Area heb je een mooi uitzicht over het park. Hier kun je je tussen de runs door ontspannen. De totale lengte van het sneeuwpark is ongeveer 1500 meter met (afhankelijk van de opstelling) 15 tot 18 elementen.

Triassic Funline (foto: snowpark-steinplatte.tirol)
Triassic Funline (foto: snowpark-steinplatte.tirol)

Funslope

Vlakbij heb je op de Steinplatte nog de Triassic Funline, gelegen tussen het snowpark en piste 4. Deze funslope (die je in steeds meer skigebieden ziet) bestaat al enkele jaren en is 700 meter lang en combineert sprongen met kleine elementen en is voor zowel volwassenen als kinderen. Eveneens een leuk alternatief voor de normale pistes.

Redactie

Plaats een reactie