Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Inspiratiesessies van start: exotische wintersportreizen naar Scandinavië

Roel op 11 november 2022· 5 reacties

null

Dinsdag 15 november is het weer zover. Om 20.00 uur trappen we af met de eerste inspiratiesessie van het seizoen 2022/2023. We gaan het hebben over winterreizen naar Scandinavië. Bij veel winterliefhebbers staat zo’n reis nog op de bucketlist, dus deze sessie is volledig gewijd aan zaken als het Noorderlicht, rendieren en huskytochten.

Stel jouw vraag

Arjen, die zelf in Lapland is geweest, gaat via de livestream in gesprek met een kenner pur sang, Hugo van Drie van Nordic. Deze organisatie verzorgt reizen naar onder andere Lapland, Noorwegen en IJsland. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij wat je op zo’n reis te wachten staat en wat aanraders zijn om te zien of te doen. De inspiratiesessie is interactief, dus je kunt vragen stellen. Wil je niet wachten, stel je vraag dan alvast in de comments onder dit bericht.

Hoe ben je erbij?

Deze eerste inspiratiesessie is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft dus géén lid te zijn van Club Wintersporters. Dinsdag 15 november kort voor 20.00 uur kun je de livestream openen of in dit blog bekijken en de inspiratiesessie gratis bijwonen.

Meer inspiratiesessies

Ben je clublid, dan kun je ook de komende inspiratiesessies bijwonen:

  • 24 november: Kies het juiste skigebied (Roel en Edo)
  • 8 december: De heftigste sneeuwgebeurtenissen in de Alpen (Edo en Roel)
    En we sluiten het jaar traditioneel af met onze Pubquiz op 29 december.

Nog geen lid van Club Wintersporters? Meld je dan hier aan. Leden van de Nederlandse Ski Vereniging kunnen de inspiratiesessies ook gratis bijwonen.

Roel
is redacteur en sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman. In het seizoen schrijft hij dagelijks over sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Wij gaan in januari een weekje naar Saariselkä in Fins Lapland. Ik vind zo’n livestream dus heel interessant. Helaas ben ik komende dinsdag niet in de gelegenheid om het te volgen. Is het achteraf ook nog na te kijken?

@petra4 deze sessie is openbaar, dus ook nog terug te kijken!

@Rene,
Mijn lidmaatschap bij mijn clubwintersporters, is niet meer zichtbaar in mijn profiel.

@R_Dolomieten we zijn as we speak wat nieuwe dingen aan het uitrollen. Komt goed voor volgende week!

@Rene, ok check, dank voor de informatie.

Plaats een reactie