Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Nu al accommodaties te boeken voor 2024/2025

Redactie op 15 december 2023· geen reacties

null

Het seizoen is pas net begonnen, maar wie zijn/haar wintersport voor volgend jaar wil veiligstellen kan dat nu al doen. In ieder geval drie touroperators hebben al aanbod en prijzen online staan voor de winter 2024/2025!

Chalets

Als je een chalet aan de piste zoekt - zeker met wat grotere gezelschappen - moet je er op tijd bij zijn. Bovendien speelt speelt het “stamgastenverhaal” (stamgasten die voorrang krijgen waardoor een accommodatie pas later beschikbaar komt) hier minder. Organisaties die dit soort accommodaties aanbieden hebben daardoor soms in maart al de buit binnen voor het volgende seizoen. Op 4 december heeft ChaletsPlus dus al zijn aanbod bekendgemaakt. Ze zijn niet de enige leert een snelle rondgang. Ook Interhome heeft al 350 accommodaties online staan voor 2024/2025, en dat geldt ook voor Villa for you.

Noot van de redactie

Het merendeel van de artikelen op Wintersport.nl is volledig onafhankelijk geschreven. Dat geldt ook voor dit artikel. Er is geen enkele vorm van bemoeienis geweest, wél ondersteun je ons door op de links in dit artikel te klikken en een aankoop te doen. » Lees meer

Redactie

Plaats een reactie