Tips voor wintersport met kinderen in Jerzens

Dit onderwerp gaat over de bestemming Jerzens

Beste sneeuw liefhebbers!!

Wij gaan in de carnavalsvakantie naar Jerzens met twee kinderen van 4 en 5. Met de oudste gaan we het skiën verkennen, maar de jongste is pas net 4 en onze dame heeft nog niet veel kracht in de benen.

Wij zijn opzoek naar tips voor activiteiten in de buurt geschikt voor kinderen. Alle tips zijn welkom :). Ook zijn we benieuwd of er een zwembad in de buurt is. Hoor het graag!

Kinderland is echt prima ingericht voor de allerkleinste, ik zou het zeker proberen met de jongste.

Hier ook best goede ervaring met de skischool en het kinderland in Jerzens. Wel wat druk natuurlijk, maar ze doen het echt leuk en is allemaal heel overzichtelijk. De skischool biedt ook Pitzi´s sneeuwavontuur aan, dat vond onze dochter (veel) leuker dan de lessen. Je dochter heeft dan 's ochtends 1,5 uur “les” (niet teveel van verwachten, zeker als ze nog weinig kracht heeft) en 's middags 1,5 uur leuke dingen doen. Zo kom je zelf ook nog aan wat skiën toe.

Enige nadeel is dat het Kinderland bij het dalstation zit en je direct na het afleveren van je kids met 100en tegelijk naar het dalstation van de gondel gaat. Dat leidt vaak wel tot een kwartiertje wachten. Verder overigens nergens in het gebied druk, dus prima keuze voor de voorjaarsvakantie.

Verder ligt Jerzens niet heel gunstig, als je naar iets anders toe wilt moet je toch altijd (half)uurtje rijden om ergens te komen. Als je dat geen probleem vindt, is er in de omgeving ook van alles te doen. Je kunt bv een keer naar de gletsjer (ook mooi zonder ski’s), het Aquadome in Langenfeld, dagje Innsbruck.

Bedankt voor jullie reacties!! Alle tips zijn welkom.

Plaats een reactie