Kinderhotel

Dit onderwerp gaat over de bestemming Serfaus - Fiss - Ladis

Iemand tips voor een (kinder) hotel in Serfaus-Fiss-Ladis waar het ook mogelijk is obv halfpension of te verblijven? Uiteraard wel een net hotel en nog enigszins centraal gelegen, daarmee bedoel ik niet helemaal buitenaf en op redelijke loopafstand van de lift. Natuurlijk is er het een en ander te vinden maar combinatie hotel, kindvriendelijk of gericht op kinderen, halfpension , netjes (hiermee bedoel ik niet gedateerd maar ook niet overdreven luxe), centraal gelegen in een van de dorpen valt niet mee. Het is voor 6 volwassen, twee peuters en een baby. Budget is zeker marktconform.
Graag hoor ik enkele tips.

Hoi, wij zijn al een aantal jaren bij Kinderhotel Laderhof geweest, hele lieve mensen, fijn hotel met gemoedelijke sfeer. Geen NL se opvang helaas. Eten prima, ook voor de kinderen niet alleen patat en Pizza. Leuke animatie. Kamers altijd netjes en verzorging goed. 2 jaar terug werd onze dochter ziek, en bedienden ze onze avondmaaltijd in de kamer, heel lief!
Alleen is het hotel niet heel dichtbij de Piste, je kan de bus voor de deur pakken of met de auto heen en weer, lopend is ongeveer 10/15 minuutjes. Er is een locker beschikbaar bij de lift voor de skispullen, waardoor je daar niet mee hoeft te sjouwen.
Het is niet goedkoop, maar dat is een kinderhotel zowieso niet….succes met de zoektocht!

Op onderstaande site familiehotels van hoge klasse in Oostenrijk, maar ook Italië en Duitsland.
Alleen al in SFL al 3 stuks te vinden:
https://www.kinderhotels.com/de/familienurlaub-in-oesterreic…

Op onderstaande site familiehotels van hoge klasse in Oostenrijk, maar ook Italië en Duitsland.
Alleen al in SFL al 3 stuks te vinden: https://www.kinderhotels.com/de/familienurlaub-in-oesterreic…

Sorry, het zijn er 4… ;)

De kinderhotels zijn volpension en geen halfpension, maar zeer zeker kinderparadijzen.
Wij hebben goede ervaringen met Laurentius in Fiss en Lowe in Serfaus.
Vanaf Laurentius kun je via een paadje langs het Schlosshotel en sta je op de piste. (Dan moet je wel eerst met een sleepliftje om naar de gondels te skien)
In Serfaus moet je eerst met de metro om bij de liften te komen.
Beide hotels heerlijk eten, ook zeer gevarieerd kinderbuffet, mooie kamers met apart kamertje voor de kids en een prachtig zwembad met glijbaan.
Kinderopvang is niet Nederlands,maar onze kindere vonden dat toen nog geen probleem. Vooral Laurentius heeft een mooie speelruimte op de 3e etage.
Zowel in Serfaus als Fiss wordt er ook opvang georganiseerd bij de liften via de skischool, en vanaf 3 jaar is er bambinikurs, dus op zich heb je geen hotel met opvang nodig.
Iets goedkoper dan de kinderhotels zijn de hotels die op de site staan bij www.familotel.com. Geen ervaring met de hotels in SFL, maar wel in Italie, en dat hotel was prima.

Plaats een reactie