Sneeuw kwaliteit

Dit onderwerp gaat over de bestemming Serfaus - Fiss - Ladis

Hoe zijn de condities op de piste in sfl.
Willen volgende week paar dagen die kant op .

Heel eerlijk, ik vind de conditie van mij dit jaar niet top merk ik. In tegendeel tot de pistes die zijn wel top! Alles is open momenteel.

Ribbels, ribbels en nog eens ribbels....

Hier zijn wat recente berichten te lezen. Lijkt helemaal in orde te zijn. https://alpinfans.com/viewtopic.php?p=7899#p7899 https://www.alpinforum.com/forum/viewtopic.php?t=68909&start…

Gang is alles

Hoe zijn de condities op de piste in sfl.
Willen volgende week paar dagen die kant op .

EmielBos op 15 jan 2024 16:14

Toen wij vrijdag jl. onze laatste dag hadden waren ze behoorlijk goed. Met name noordzijde Schönjoch is zeer goed, en het uiterste eind richting Pezid lift Masnerkopf lift.

De zonzijde is tussen 9 en 12 prima, maar in de middaguren zijn de stijlere rode en zwarte pistes niet meer zo prettig, met name voor boarders.

Sneeuw is inderdaad perfect, op de lagere pistes iets harder, bovenin heerlijk met zeer veel grip. Zoals gezegd is de noordzijde boven Fiss erg mooi maar die ligt momenteel dan ook bijna de hele dag in de schaduw. Vorige week vond ik het nog wel druk, dus met name de drukkere pistes waren snel verspoord. Zo waren we een keertje later op de middag bij de MasnerKopf en dan moet je best wel even je technieken gebruiken voor het eerste stukje, of bovenaan de Sattelbahn terug naar Fiss aan het eind van de dag.

Plaats een reactie