BEWintersporters is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Zugspitz Arena

Reviews Zugspitz Arena

76% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.5 op basis van 3842 reviews.

  • Sterke punten: Uitstekend voor beginners, goed eten op de piste, kindvriendelijk, buitengewoon makkelijk bereikbaar en sneeuwzeker.
  • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten

Wat vind jij van Zugspitz Arena?


Beoordelingen van gebruikers

  • FHJansen
    FHJansen 7 februari 2016 · 22:05

    Top gebiedje voor gezin. Wij waren er met 2 kids van 5 en 7 jaar. Beide op les bij skischule Lermoos. Hele wek in Lermoos geskied. 1 middag de zugspitze op geweest. Ook de moeite waard en 2 middagen bij Ehrwald geskied. Ook erg de moeite waard!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • FHJansen
    FHJansen 7 februari 2016 · 22:04

    Top gebiedje voor gezin. Wij waren er met 2 kids van 5 en 7 jaar. Beide op les bij skischule Lermoos. Hele wek in Lermoos geskied. 1 middag de zugspitze op geweest. Ook de moeite waard en 2 middagen bij Ehrwald geskied. Ook erg de moeite waard! Hierbij ook een mooie foto van de ondergaande zon op de zugspitze!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast014
    Gast014 9 januari 2016 · 08:51

    Joe ski ; zugspitzarena top skigebied voor wie zich wil amuseren en een goede wintervakantie wil beleven. December jl nog geweest, was weinig sneeuw maar hebben goede vooruitzichten voor krokusverlof ; tirol here we come.

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Schoenend00s
    Schoenend00s 5 maart 2015 · 14:33

    Prima skigebied voor enkele dagen. Verwacht overigens niet te veel uitdaging. Liften infrastructuur prima en ook preparatie is goed. Veel beginnende skiers en snowboarders aanwezig wat als nadeel gezien kan worden. Sfeer in het gebied is goed, aanspraak in de liften en veel families in de eettenten die overigens prima zijn qua prijs. Ik raad het aan voor families en beginnende wintersporters, maar voor gevorderde vriendengroepen af te raden.

    Met vrienden Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
  • jellevanderkooijj
    jellevanderkooijj 26 december 2014 · 13:11

    De rode Racing S bij de Wettersteinbahnen is een echte aanrader! Alhoewel het jammer is dat hij af en toe is afgezet als er nationale skiteams trainen, dit geeft wel aan hoe lekker deze piste is

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • markvdeng
    markvdeng 11 oktober 2014 · 10:05

    Met name Ehrwald heeft me positief verbaasd. Onze verwachtingen waren niet sky high. We wilden een aantal dagen skiën en dit gebied is gemakkelijk aan te rijden. De eerste dag Lermoos was leuk maar de lagere delen van de pistes hadden te leiden onder de warmere temperaturen en daar zijn we praktisch niet geweest. De dagen erna zijn we in Ehrwald Alm gaan skiën. Dit gebied ligt gunstiger voor de sneeuw en er is de laatste jaren flink geïnvesteerd. Een nieuwe tent waar je met roltrap naar de toiletten vervoerd wordt!!! En wat een keuken. Dit jaar (2014/2015) is een nieuwe lift gebouwd wat de snelheid en comfort sterk bevorderd. Al met al wordt dit gebied steeds leuker. Komend seizoen gaan we weer een aantal dagen!

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Arjann
    Arjann 2 februari 2014 · 12:59

    Leuk gebied met prima liften en genoeg variatie met pistes. Wel moet je je verplaatsen want elk gebied heb je als gevorderde ski in 1 dag gezien. Prijsniveau is hier niet hoog en de mensen in Lermoos zijn zeer gastvrij.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Markv
    Markv 31 januari 2014 · 15:18

    Heerlijk lang weekend naar Lermoos geweest. Op donderdag ochtend in Januari weg gereden uit NL, en om 15:30 ingecheckt in het pension in Lermoos. Na een lekker hapje eten, naar de avondski in Berwang geweest. Heerlijk om het gevoel na een jaar weer terug te krijgen. Vrijdag in Ehrwald geskied en op zaterdag in Lermoos, en op zondag in Biberwier (ochtend) en middag weer in Lermoos. Voor mij een super bestemming om naar toe te gaan voor een lang weekend. In Lermoos op zaterdag ook een prima apres ski bij de Lamme Ente, direct onder aan de piste. Voordelen: - Dicht bij Nederland - Mooie omgeving, zowel op de pistes (tussen de dennenbomen) als de vergezichten - Voelt alsof je langer bent weggeweest, doordat je in veel verschillende gebieden kunt skiën. - Lang niet zo druk als de "bekende" ski gebieden zoals Saalbach Voor de echter kilometer vreter zou ik er geen volle week na toe gaan, dan heb je echt alles wel gezien.

    Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast934
    Gast934 28 januari 2014 · 09:55

    Heerlijk skigebied voor diegene die niet van drukte houd. Is nog lekker betaalbaar. Zeker voor kleine kinderen een aanrader. Altijd sneeuw ook in de lagere gebieden (900 meter).

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Ischgeil
    Ischgeil 9 april 2013 · 20:55

    Een skigebied dat echt niet aan te raden is voor de gevorderde skiër. De verschillende gebieden liggen veel te ver uit elkaar. Tevens liggen sommige gebieden op een hoogte van 900m, waardoor er reeds vroeg in de winter soms geen sneeuw ligt. De sneeuwhoogte geeft steeds een vertekend beeld doordat men er de Zugspitze bijrekent. Bijv. Als er in Ehrwald 30cm ligt ligt er op Zugspitze 315cm sneeuw en iedereen denkt dat er veel sneeuw ligt, totdat ze ter plekke zijn. Want om boven op de Zugspitze te komen moet je toch de auto/bus nemen plus de grote cabinelift. Toch even onder de baan voor de rode pistes. Enorm veel Nederlanders in dit gebied.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast326
    Gast326 17 maart 2013 · 23:25

    Leuk omdat het zo dichtbij is maar te beperkt voor ervaren skiërs. Ik lees recenties van mensen die al 10 jaar naar Lermoos gaan en het top vinden. Mij lijkt het weinig waarschijnlijk dat ik er een tweede keer kom omdat je alles na 1 dag gezien hebt (in Lermoos). Let wel: ik heb me prima vermaakt op de pistes maar na 3 dagen had ik het wel gezien.

    Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast694
    Gast694 19 november 2012 · 13:12

    Komen al meer dan 8 jaar in Erhwald bij hotel Feneberg. Zowel het hotel alsook het skigebied zijn geweldig. Je kan alle kanten uit en de pistes in de andere gebieden zijn met de bus zeer goed te doen. Onze kinderen en kleinkinderen vinden het in Ehrwald ook perfect. Zijn ook al in andere gebieden geweest in Oostenrijk maar vinden Ehrwald toch het prettigs. Familie v d Heide

    Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
  • Koen Kofflard
    Koen Kofflard 12 februari 2012 · 17:04

    EDIT: Ik kom al jaren achtereen naar de Zugspitz Arena. We hebben altijd tussen Heiterwang en Lahn en Berwang verbleven en kennen daar de mensen ook redelijk. Als je in die regio van het gebied verblijft is het huren van skies en boards het beste te doen bij Nagele. Dit was ooit een klein sport winkeltje, maar is ondertussen uitgegroeid tot een erg gespecialiseerd bedrijf in het verhuren van bergsport artikelen. De lessen worden dan ook vanuit daar geregeld en zijn altijd goed gecoordineerd. (ze hebben zelfs voldoende nederlandse docenten voor de kids) In de 17 jaar dat ik daar kom heb ik alle soorten sneeuw gezien van 300cm in het dal tot 40 cm op de top. Ongeacht de hoeveelheid sneeuw die er licht zijn er altijd voldoende pistes open om uit de voeten te kunnen. De variatie in de Zugspitz Arena is zeer groot, al moet je soms wel even in de bus/auto zitten om naar andere pistes te kunnen. Er zijn veel pistes voor beginners en zelfs genoeg mogelijkheden voor families waar de wat meer gevorderde skiers/boarders aan de andere kant van de piste al een grotere uitdaging hebben en toch in de buurt van de minder gevorderde kunnen blijven. Er zijn genoeg goede restaurants in de grote plaatsen in het skigebied en er is 's avonds genoeg te doen. Elke week nacht-rodelen op de Ehrwalderalm en Skishows in Lermoos. Mocht je nou niet zo'n skifanaat zijn maar toch met de familie mee gaan, dan zijn er ook genoeg mogelijkheden om te kunnen wandelen en van het uizicht te genieten. (vooral in Berwang zijn een hoop voetpaden). Op de Erhwalder alm en de Grubigstein (Lermoos) is het mogelijk om met de gondel mee naar boven te gaan. Je komt dan op een midden plateau waarvandaan je iedere kant op kunt (als skier) dit plateau wordt meestal al ontmoetingsplek gebruikt, maar ook hier zijn genoeg mogelijkheden om te wandelen of gewoon lekker van de zon te genieten. Heb je als wandelaar een keer een dagje de mogelijkheid om even iets door te rijden (ik ga er van uit dat alles met de auto wordt gedaan) rij dan naar de zugspitze zelf. De gondel is misschien niet de leukste rit die er is, maar het uitzicht bovenop is heel erg mooi. *geld alleen bij onbewolkt weer. Apres-skien is daar prima te doen, er zijn een hoop restaurants op de piste en kleine barren om wat te kunnen drinken. Als je 's nachts alsnog wat wilt stappen is de Lahme Ente (Lermoos) een goede aanbeveling. In de Zugspitz Arena is het altijd gezellig en het is zeker de moeite waard om een keer langs te komen. Ik hoop zeker dat deze beoordeling veel bijdraagt aan het beeld over dit skiegebied. Als er nog eventueel vragen zijn stuur dan even een persoonlijk berichtje of mail mij naar k.kofflard@gmail.com of stuur mij een PM. Veel plezier en tot ziens in de Zugspitz Arena.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Koen Kofflard
    Koen Kofflard 1 februari 2012 · 14:16

    Ik kom al jaren achtereen naar de Zugspitz Arena. We hebben altijd tussen Heiterwang en Lahn en Berwang verbleven en kennen daar de mensen ook redelijk. Als je in die regio van het gebied verblijft is het huren van skies en boards het beste te doen bij Nagele. Dit was ooit een klein sport winkeltje, maar is ondertussen uitgegroeid tot een erg gespecialiseerd bedrijf in het verhuren van bergsport artikelen. De lessen worden dan ook vanuit daar geregeld en zijn altijd goed gecoordineerd. (ze hebben zelfs voldoende nederlandse docenten voor de kids) In de 17 jaar dat ik daar kom heb ik alle soorten sneeuw gezien van 300cm in het dal tot 40 cm op de top. Ongeacht de hoeveelheid sneeuw die er licht zijn er altijd voldoende pistes open om uit de voeten te kunnen. De variatie in de Zugspitz Arena is zeer groot, al moet je soms wel even in de bus/auto zitten om naar andere pistes te kunnen. Er zijn veel pistes voor beginners en zelfs genoeg mogelijkheden voor families waar de wat meer gevorderde skiers/boarders aan de andere kant van de piste al een grotere uitdaging hebben en toch in de buurt van de minder gevorderde kunnen blijven. Er zijn genoeg goede restaurants in de grote plaatsen in het skigebied en er is 's avonds genoeg te doen. Elke week nacht-rodelen op de Ehrwalderalm en Skishows in Lermoos. Mocht je nou niet zo'n skifanaat zijn maar toch met de familie mee gaan, dan zijn er ook genoeg mogelijkheden om te kunnen wandelen en van het uizicht te genieten. (vooral in Berwang zijn een hoop voetpaden). Op de Erhwalder alm en de Grubigstein (Lermoos) is het mogelijk om met de gondel mee naar boven te gaan. Je komt dan op een midden plateau waarvandaan je iedere kant op kunt (als skier) dit plateau wordt meestal al ontmoetingsplek gebruikt, maar ook hier zijn genoeg mogelijkheden om te wandelen of gewoon lekker van de zon te genieten. Heb je als wandelaar een keer een dagje de mogelijkheid om even iets door te rijden (ik ga er van uit dat alles met de auto wordt gedaan) rij dan naar de zugspitze zelf. De gondel is misschien niet de leukste rit die er is, maar het uitzicht bovenop is heel erg mooi. *geld alleen bij onbewolkt weer. Apres-skien is daar prima te doen, er zijn een hoop restaurants op de piste en kleine barren om wat te kunnen drinken. Als je 's nachts alsnog wat wilt stappen is de Lahme Ente (Lermoos) een goede aanbeveling. In de Zugspitz Arena is het altijd gezellig en het is zeker de moeite waard om een keer langs te komen. Ik hoop zeker dat deze beoordeling veel bijdraagt aan het beeld over dit skiegebied. Als er nog eventueel vragen zijn stuur dan even een persoonlijk berichtje of mail mij naar k.kofflard@gmail.com Veel plezier en tot ziens in de Zugspitz Arena

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • jos
    jos 8 juni 2011 · 18:06

    Wij zijn met de krokus vakantie in Lermoos geweest voor de 3e keer. De vrouw en kinderen vinden het er heerlijk. Ik merk wel dat het aantal km piste nu wat beperkt begint te worden zeker nu de kinderen ook door het hele gebied gaan met hun ski/snowboard klas. Overigens was het dit jaar voor het eerst superdruk ook op de piste. Ik heb me laten vertellen door een skilerares dat er ong 800 kinderen op les waren in de krokus week. Volgens haar waren er Duitsers, Oostenrijkers, Fransen, Engelsen en heel veel Nederlanders die allemaal vakantie hadden en dat alleen al in Lermoos. Zo druk had ik het er nog niet meegemaakt, dat maakt het skieen meer opletten geblazen. Zeker omdat er ook nog eens veel klassen met volwassenen zijn. Het gebied heeft een flinke aantrekkingskracht op beginners.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Alex Termes
    Alex Termes 18 maart 2011 · 16:29

    In de krokusvakantie 2010 ben ik ik hier geweest. Omdat het net over de grens in Oostenrijk licht is het met acht uur rijden perfect te doen. Zugspitze Arena is echt 'n heel leuk en toegankelijk gebied. We verbleven in Ehrwald in Huize Erlihof. Eigenaar was 'n beetje vreemd maar met 'n hollands biertje was de stemming al gauw goed. Eten deden we in Hotel Stern wat 'n absolute aanrader is. Het gebied is leuk, toegankelijk en vriendelijk. 's morgens met de bus naar gondel en de hele dag skieën maar. De leukste afdaling is vanaf Ehrwald richting Obermoos waar je alm opkunt naar 2934 meter waar het uitzicht geweldig is. Dan 'n stukje naar beneden waar je kunt skieën op de alm waar het gewoon doodstil is. Het enige mindere is dat de skigebieden iets uit elkaar liggen en dat hierdoor met bus/auto naar het andere skigebied moet reizen. Persoonlijk vond ik dit geen nadeel. De bus is gratis en de chauffeurs vriendelijk dus je kom altijd in het juiste skigebied. Wat mijn betreft ga ik hier nog eens terugkomen.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • J.Molenkamp
    J.Molenkamp 26 februari 2011 · 09:54

    Berwang. een leuk skigebied met gemakkelijke afdaling. ideaal voor gezinnen met kinderen. nederlands sprekende ski en snowboard leraren:een rustig dorp je kunt met gemak naar de andere skigebieden in de omgeving.

    Met partner Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 17 juli 2010 · 22:33

    Erg leuk ski gebied, wij verbleven in Bergpension TheLounge, gerund door nederlanders. ze zijn er gastvrij en organiseren van alles voor de gasten kinderdisco toerskieen met gasten en gezellig aan de bar. Kamers zijn perfect, de modernste van het dorp... er zijn dit jaar nieuwe liften gebouwd. Een goed bewaard geheim... redelijk rustige pistes zelf in hoog seizoen erg goede skischool met veel nederlands sprekende leraren. kortom volgend jaar weer

  • Anoniem
    Anoniem 29 november 2009 · 22:31

    Wij komen al meer dan 12 jaar in dit gebied en Ehrwald in het bijzonder. Het bevalt ons en onze kinderen nog steeds prima. Ons uitgangspunt is gezellig ontspannen skieen. Als je van 8 uur per dag pistes wilt veroveren zit je hier niet goed. Echter als je lekker met vrienden en familie een heerlijke wintersport wilt genieten dan is dit een uitgelezen gebied. In het hoogseizoen weten dan ook heel veel Nederlanders met ons de Zugspitzarena te vinden. Extra pluspunt: dit gebied is door de gletscher (Zugspitz) altijd sneeuwzeker!

  • Anoniem
    Anoniem 13 maart 2009 · 17:05

    hoi, ik ga begin april waarschijnlijk naar Ehrwald om hier nog een paar dagen te skien. Kan iemand me wat over de sneeuwzekerheid van dit gebied zeggen? ik hoorde namelijk dat e nog tot lekker laat in het seizoen kunt skien! bvbd.

  • Anoniem
    Anoniem 2 februari 2009 · 21:46

    Dit is een leuk gebied voor de beginnende skie? Spectaculaire afdalingen zul je hier niet tegenkomen, maar om het te leren is het een goed gebied. Hiernaast is de sfeer er rustig wat het aantrekkelijk maakt voor gezinnen met kleine kinderen en senioren. Ben je de beginnersfase voorbij, dan is het skigebied ietwat eentonig en zul je hier na 4 dagen genoeg gezien hebben. Ik heb hier leren skie?en heb moet toen goed vermaakt. Nu, enkele jaren later en skigebied-ervaringen rijker zou ik er niet zo snel meer naar teruggaan.

  • Anoniem
    Anoniem 17 juni 2008 · 14:08

    Als gevorderde ski?in maart enkele dagen in de Zugspitz Arena doorgebracht. Het gebied is niet al te groot, dus voor meer dan 4 dagen zou ik het zeker niet aanraden voor de gevorderde ski? Zowel in Lermoos als Erwald zijn de pistes niet te moeilijk en plezant om te doen. De sfeer in het gebied is relaxed, met toch wel wat mogelijkheden voor een gezellige \'pit-stop\' onderwege. Apres-ski in de \'Lamme Eend\' in Lermoos is zeker een aanrader, en de ideale start voor een gezellige avond in ? vd vele, goede restaurantjes. Kortom ideaal voor een korte trip, en bovendien niet te ver rijden!

  • Anoniem
    Anoniem 4 februari 2008 · 22:32

    Wij waren ook in The SkiLounge in Berwang en in tegenstelling tot veel berichten waren wij eigenlijk helemaal niet zo gecharemerd van de eigenaars van dit hotel. Gastvrijheid hebben wij niet echt ervaren, men had het veel te druk met van alles. Toen we aankwamen na een lange autorit was er geen moment van interesse of de reis wel goed was verlopen, maar kregen we direct de vraag \"Bolognese of Gorgonzola?\" Het eten was niet erg bijzonder. Het enige echt positieve aan het hotel zijn de kamers, die zijn echt gezellig en prima bedden. Een heerlijke douche in de sauna! Misschien baalden ze van het feit dat wij als groep niet veel tijd in de Lounge hebben doorgebracht en dus ook geen grote barrekening hadden. \"De mannen van Audi hadden in 2 uur 140 snaps op..\". Op de terugweg zijn we nog een nachtje in Duitsland gebleven in een gasthaus (Weingut-Fuhr.de) en dit was echt geweldig. Hier was de gastvrijheid echt te vinden en het ontbijt was heerlijk, met druivensap van de wijngaarden, 8 soorten vleeswaren en kaas en heerlijke andere dingetjes zoals wijngelei voor op brood. De kamers hier waren erg mooi en in het aanbevolen restaurant om de hoek (een italiaanse kok) hebben we de beste maaltijd van onze hele vakantie gehad. Blij dat we het geduld hebben gehad om op de terugweg nog te overnachten.

  • Anoniem
    Anoniem 11 januari 2008 · 14:06

    Met de kerst voor het eerst met 2 kinderen van 6 en 8 naar dit skigebied geweest. Geskied in Ehrwald, Lermoos en Berwang. Alle 3 gebieden leuke pistes, Berwang wat klein maar je kan er een dag doorbrengen. Ehrwald het grootste en leukste, geen wachttijden bij de liften, wel weinig begeleiding bij nieuwe stoeltjeslift met instappen kleine kinderen, waardoor we 1x uit het liftje vielen. Dat is het enige verbeterpunt verder erg genoten, we komen zeker terug.

  • tim
    tim 10 november 2007 · 22:46

    ik ga er in de kerstvakantie voor het eerst naartoe!! ik hoop dat het een leuk groot en gezzelig gebied is!!! de sneeuwverwachtingen sijn goed op dit moment!!! ligt al heel wat?!

  • Maartje
    Maartje 24 januari 2007 · 16:00

    Met mijn familie [6 pers.-4 volw en 2 kind.] kom ik al sinds 1998 in Ehrwald. Wij zijn er verliefd op geworden. Voor gezinnen met jonge kinderen [nu 8-4] is het een ideaal gebied. Voor senioren ook. Die kunnen er geweldig wandelen en langlaufen [Moos]. Ehrwald vinden wij de leukste en gezelligste kern hebben. Heel knus en toch veel vertier overdag. In de avond is het er rustig, voor vertier zul je dan naar Lermoos moeten. Wij zitten vaak in appartementen wat ideaal is met kinderen. Wij kunnen niet anders zeggen, Ehrwald echt een aanrader!

  • erik f
    erik f 21 januari 2007 · 11:32

    Afgelopen kerstvakantie voor het eerst in dit gebied geweest. Erg gezellig en geen lange wachttijden, ondanks dat het nog kerstvakantie was. Omgeving is schilderachtig. Prijs/kwaliteit verhouding is erg gunstig. Wij waren hier slechts een dagje (kwamen vanuit Garmisch) maar hebben nu geboekt voor volgend jaar.

  • Erik
    Erik 23 november 2006 · 15:32

    Ben vorig jaar voor het eerst met het gezin in Berwang geweest.Wat een geweldig dorp. Ideaal gebied voor gezinnen met kinderen. Doordat Berwang op 1300 meter ligt ook behoorlijk sneeuwzeker. Een absolute aanrader is zeker het pension waar wij zaten, nl. The Skilounge. Een heel trendy, in lounge stijl ingericht pension. De eigenaar en eigenaresse zijn nederlanders en zeer gastvrij.Ga er komende winter weer naartoe, kan me er nu al op verheugen.

  • Martijn
    Martijn 28 september 2006 · 23:04

    Het ligt vlak over de duitse grens bij Ulm en is heel makkelijk en snel te bereiken (kleine 8 uur). Voor echte beginners en families is Berwang een van de beste skigebieden die er zijn. Klein, knus overzichtelijk en toch veel variaties uit korte sleepliften tussen de bomen met veel ski paadjes. Voor gevorderde is er Lermoos met een redelijke zwarte en vrij veel offpiste mogenlijkheden (als je even zoekt). Met een natuurlijk funpark voor snowboarders. Hier zijn lange brede dalafdalingen en het aantal piste kilometers is niet groot, maar heeft alleen maar goede pistes, en is dus erg divers voor zijn grootte Ehrwald is klein overwegend makkelijk. Perfect voor de licht gevorderde ,heeft nog wat beperkte offpiste die vrij uitdagend is. Gezellige berghutten. Alleen s'avonds is in Lermoos waar wij verbleven heel rustig...geen dampend apresski circus dus. Geen sneeuw..geen ramp de zugspitze gletscher zorgt ervoor. Alle gebieden liggen op ca. 10 min rijden van elkaar en er is een efficient busnet dat de hele dag rondjes rijdt langs de gebieden. Omgeving is prachtig en heel goed voor wandelaars en langlaufers (vooral plannsee). De prijzen liggen hier vergeleken de rest van Oos vrij laag, vooral accomodatie is hier goedkoop. Sneeuwzeker: in half april 2005 lag er nog een halve meter in het dal! en een meter in Berwang! Kortom ideaal gebied voor gezinnen.

  • Me, Myself and I
    Me, Myself and I 6 september 2006 · 15:30

    In één woord: SUPERGEBIED! En dit komt mede doordat het hier niet zo druk is als elders, de pistes altijd goed zijn, de sfeer heel relaxed en natuurlijk de Nederlanders die er zitten. Daarnaast is er dit jaar weer een nieuwe zespersoons lift bijgekomen. Iedereen, tot snel!

  • Richard
    Richard 3 maart 2006 · 13:01

    Ik kom hier nu al bijna 12 jaar, dit jaar ga ik voor het eerst een ander gebied bezoeken, niet omdat Berwang mij niets te bieden meer heeft maar gewoon even wat anders. Goed gebied voor de starters; paar goede lange brede pistes waar de bochtjes dus goed kunnen worden beoefend. Eten kan er ook in diversiteit en 's avonds leuke barretjes en voor de jongeren een kleine discotheek (ze zenden hier ook voetbal uit!)