Skischoenen zijn misschien wel het belangrijkste uitrustingstuk voor elke skiër. Goede schoenen zorgen voor een betere krachtoverbrenging naar de ski’s. Een goede skischoen moet passen bij jouw stijl en niveau als skiër, en nog belangrijker, perfect op jouw voet aansluiten om pijnloos en comfortabel te kunnen skiën.

Bij Jumbo Wintersport beginnen ze met een meting van je voeten. In een speciaal apparaat worden je voeten precies opgemeten in lengte, breedte, de stand van de enkels en de hoogte van je voet. Hierdoor ontstaat een 3D-beeld waarmee de bootfitter al een selectie kan maken welke schoenen in aanmerking komen en welke schoenen afvallen. Deze machine vervangt natuurlijk niet het passen.

Na de meting begint het passen en daar start het fine-tunen met ook de wensen en het skistijlniveau van de skiër. Als je eenmaal de schoen hebt gevonden maar er zijn nog pijnpunten, dan kun je deze laten aanpassen door specifieke bootfitting, waarbij de schoen wordt aangepast. Deze aanpassingen kunnen ook nog worden gedaan na een skivakantie.

Sterker nog, bij Jumbo Wintersports geldt een zestig dagen tevredenheidsgarantie*. Je mag de schoenen 60 dagen proberen. Ben je daarna niet tevreden, dan neemt Jumbo Wintersport de schoenen terug en gaan ze samen met jou op zoek naar een schoen die wel goed zit!

*Kijk voor de voorwaarden op www.jumbosports.com

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie