Vijf redenen waarom je met kerst moet gaan wintersporten (+ topdeals)

gesponsord op 16 november 2023· geen reacties

null

Zin in de ultieme kerstsfeer met volop sneeuwplezier en gezelligheid deze kerstvakantie? En wat dacht je van het nieuwe jaar inluiden tijdens oud en nieuw op de piste? Met een wintersport in de kerstvakantie vier je de feestdagen zoals ze bedoeld zijn: relaxt, knus en natuurlijk met een flinke laag sneeuw. Overdag geniet je buiten van skiën, snowboarden, langlaufen of wandelen. Dat maakt het 's avonds extra gezellig om met vrienden, familie of je partner rond een haardvuur te zitten, eindeloos spelletjes te spelen of een van de sfeervol verlichte barretjes of restaurants in het dorp op te zoeken. Droom je ook van een witte kerst? Sunweb heeft een ruim aanbod aan hotels, appartementen en chalets tijdens de kerstperiode in onder andere Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Andorra en Italië. Waar wil jij deze kerstvakantie verblijven?

null

Vijf redenen waarom je met kerst moet gaan wintersporten

Om je over te halen, als dat nog moet, om met kerst naar de sneeuw te gaan hier vijf redenen waarom jij echt met kerst naar de sneeuw zou moeten gaan!

  • Gegarandeerd een witte kerst:
    Geniet van een betoverende kerstsfeer in een sneeuwlandschap, waarbij de kans op een witte kerst tijdens de wintersport een flink stuk groter is dan thuis.
  • Geen stress voor het kerstdiner:
    Ontsnap aan de keukendrukte en geniet van de feestdagen zonder zorgen over het kerstdiner; laat de koks in de bergen voor je koken. Of maak een lekkere en makkelijke fondue klaar.
  • Lekker sportief bezig zijn:
    Actief zijn in de buitenlucht staat centraal tijdens wintersport. Ga skiën, snowboarden, langlaufen of wandelen en geniet van de gezonde beweging.
  • Onvergetelijke feestelijke atmosfeer:
    Ervaar een unieke kerstsfeer in de bergen, met prachtige versieringen, verlichte dorpjes en de mogelijkheid om oud en nieuw te vieren op de piste, waardoor de feestdagen extra bijzonder worden.
  • Wintersport is sowieso een goed idee:
    De magie van wintersportvakanties is tijdloos. De combinatie van sneeuw, bergen en gezelligheid maakt het altijd een uitstekend idee.

null

Zes topdeals voor een kerst in de sneeuw

Overgehaald? Hier zijn zes topdeals om voordelig in de sneeuw te kunnen zitten.

  • Les Portes du Soleil, Châtel, Hotel & Residence Le Panoramic 3 sterren, 23-12, 27-12 of 30-12. 1 week incl. skipas en all inclusive, vanaf €835,- p.p.
  • Le Grand Domaine, St. Francois Longchamp, Residence Rond Point des Pistes 3 sterren, 23-12 of 31-12. 1 week incl. skipas vanaf € 419,- p.p.
  • Zillertal 3000, Mayrhofen, Chalet Amadeus 2+ sterren, 23-12. of 30-12. 1 week incl. skipas en ontbijt, vanaf € 752 p.p.
  • Hochkönig, Mühlbach am Hochkönig, Hotel Heinrichshof 3 sterren, 23-12 , 24-12, 28-12 of 30-12. 1 week incl. skipas en all inclusive, vanaf € 880,- p.p.
  • Kitzsteinhorn, Kaprun, Vaya Kaprun 4 sterren , 23-12, 30-12 of 31-12. 1 week incl. skipas vanaf € 824,- p.p.
  • Ponti di Legno -Tonale, Passo del Tonale, Hotel Locanda Locatori 3 sterren, 23-12 of 30-12. 1 week incl. skipas en halfpension, vanaf € 751 p.p.
Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie