Zeer voordelige last-minutes bij Sportiek

gesponsord op 17 januari 2023· geen reacties

Saint Sorlin d'Arves
Saint Sorlin d'Arves

Het heeft hard gesneeuwd, en er komt nog heel veel meer sneeuw aan, zeker in de Franse Alpen. Dit is hét moment om te genieten van een (extra) wintersportvakantie. Komende weken zijn er nog voldoende mogelijkheden. Wij hebben op de website van Sportiek rondgekeken en vonden hier geweldige deals in Les Sybelles, La Norma, Valfréjus en Val Cenis.

Groots Les Sybelles

Met meer dan 300 kilometer is Les Sybelles een flink skigebied, zelfs in Frankrijk. Je hier skiet op meer dan 8 verschillende bergen in verschillende hoeken. Elke expositie is te vinden. Het uitzicht en terrein is ook overal anders en je vindt korte en lange, steile en glooiende pistes. Variatie genoeg wanneer je door het gehele gebied heen toert.

  • Residence L’Oree des Pistes (4 sterren) in Saint Sorlin d’Arves, buitengewoon populair bij Nederlandse gasten. Direct aan de piste met zwembad . 28-1 Eén week incl skipas vanaf € 305,- p.p.
    Tip: Je kan hier ook ontbijt of halfpension bijboeken in het restaurant van de accommodatie
  • Chalets Milliat (3 sterren), in Saint Sorlin d’Arves, 3 Chalets voor zeven, acht of vijftien personen, modern ingericht en nog geen honderd meter van van de piste, perfect voor familie of vriendengroep 21-1, 28-01 of 4-2. Eén week vanaf 285,- p.p. incl skipas
  • Les Alpages du Corbier (4 sterren), Le Corbier, 50m van de lift, zwembad, 28-01 of 4-02. Eén week incl skipas vanaf € 345 p.p.

null

Authentiek Val Cenis

Het skigebied Val Cenis ligt aan de voet van de Mont Cenis op de grens van Italië en Frankrijk aan het einde van Maurienne vallei. Het gebied ligt tussen het prachtige nationale park van Vanoise en het regionale park van Avigliana in Italië. De pistes lopen door mooie bossen. Het is een mooi authentiek gebied, ook wat de dorpen betreft. Deze zijn sfeervol en ook de nieuwbouw is in stijl opgebouwd.

Gezellig La Norma

Het skigebied La Norma ligt in het bergachtige departement van de Savoie in Frankrijk. Het gebied reikt van 1350 meter tot maximaal 2750 meter hoogte. Je vindt hier voornamelijk niet al te moeilijke pistes in een gemoedelijk en compact skigebied. Buiten de Franse vakanties is het hier erg rustig en daardoor is dit een ideaal gebied voor beginnende wintersporters en families die graag op rustige pistes staan.

null

Sneeuwzeker in Valfréjus

Valfréjus hoort bij de meer sneeuwzekere gebieden van Frankrijk. Valfréjus is een ideaal gebied voor gezinnen en licht gevorderde wintersporters en voor freeriders want het off-piste potentieel is hier enorm!

Niets naar wens gevonden? Kijk dan hier, hier vind je nog veel meer last-minutes

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie