Op zoek naar een perfect gebied met de familie? Fügen-Kaltenbach

gesponsord op 17 oktober 2021· geen reacties

Natuurlijk kijk je er het hele jaar naar uit! De wintersport samen met je kinderen. Met de hele familie genieten van de sneeuw, het sporten en het samenzijn. Nu is natuurlijk niet elk skigebied even geschikt voor een familiewintersport. Eén regio steekt er echter met kop en schouders boven uit als het om familie en kindvriendelijkheid gaat! Welkom in de ‘Die Erste Ferienregion im Zillertal - Fügen-Kaltenbach’.

Gemaakt voor de perfecte gezinsvakantie

Voor een fijne wintersportvakantie met kinderen is het natuurlijk van het grootste belang dat alles geschikt is voor de gehele familie. Op de skipistes, met de kinderlanden en met de skischolen van Fügen-Kaltenbach zit dat helemaal goed. Maar als ouders weet je dat het daar niet ophoudt, en dat weten ze in ‘Die Erste Ferienregion im Zillertal’ ook. De dorpen zijn namelijk perfect met kinderen.

Om speciaal voor naar het Zillertal te gaan: Erlebnistherme

Laten we meteen beginnen met het Erlebnistherme. Dit geweldige zwembad alleen al is een reden om naar Fügen-Kaltenbach af te reizen. Het zwembad is maar liefst 600 m² groot, zit vol met waterspelen, massagestralen en heeft een knus recreatiegedeelte. Ook is er een golfslagbad met golven van wel één meter hoog en een verwarmd buitenzwembad met zoutwater. Vergeet ook de glijbanen niet. Die zijn er voor voor jong en oud. De glijbaan “Black Hole” is met een lengte van 133 m een van de langste glijbanen in Oostenrijk.

Natuurlijk heeft dit zwembad ook meer ontspannende ruimtes met sauna’s en wellness. De ideale plek om je terug te trekken van de stress van het dagelijks leven. Relax na een dag vol avontuurlijke activiteiten in de saunawereld. Je kunt van dit alles genieten terwijl je naar de mooie bergen van het Zillertal kijkt. In het oosten zie je de Kitzbüheler Alpen met de Hamberg op 2,095 meter, in het westen de Tuxer Voralpen en ten zuiden van het zwembad zie je de Zillertaler Alpen.

Perfecte accommodatie voor het gehele gezin

Van groot belang is natuurlijk ook je accommodatie als je met je gezin op vakantie gaat. Op best-of-zillertal vind je op een duidelijke manier de beste accommodaties voor jouw gezin. Je hebt de keuze tussen appartementen, hotels en pensions. Zo ben je zeker dat je de ideale accommodatie vindt voor je gehele familie. Twijfel niet om geheel vrijblijvend de informatie aan te vragen.

Goede kinderopvang

Tijdens je gezinsvakantie is het soms ook fijn om als ouders even met z’n tweetjes de piste op te gaan, of bijvoorbeeld samen met de wat oudere kinderen het skigebied in te gaan. Dat is in Die Erste Ferienregion im Zillertal geen enkel probleem. Want hier vind je een hele fijne kinderopvang. Voor de kleinste gasten van 3 maanden tot 7 jaar die nog niet kunnen of willen skiën, is er het kinderdagverblijf ‘Zwergerl Club’ in Fügen, Hochfügen en Kaltenbach. De kinderen kunnen hier terecht voor een paar uurtjes, halve of hele dagen. In het kinderdagverblijf hebben de kinderen veel pret en plezier met gemeenschappelijke spelletjes en activiteiten met nieuwe vriendjes. Tijdens de opvang in de Zwergerl Club kunnen de kinderen tussen de middag warm mee eten (op verzoek).

Niet alleen op de pistes

Naast skiën en boarden kun je in Fügen-Kaltenbach ook tal van andere leuke activiteiten doen. Iedereen weet natuurlijk dat rodelen garant staat voor de allermooiste verhalen en herinneringen. Met maar liefst 6 rodelbanen waarvan de langste 5,5 kilometer lang is heb je genoeg keuze! Maar daarnaast kan er nog veel meer. Zo vind je 53 kilometer aan geprepareerde langlaufloipes en is er een klimhal waar je terecht kan met kinderen/beginners maar waar evengoed de wereldtop klimt. Ook zijn er leuke schaatsbanen waar bijvoorbeeld ‘s avonds schaatsdisco’s worden georganiseerd. Kortom je hoeft je in ‘Die Erste Ferienregion im Zillertal’ nooit te vervelen!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie