Wind, bewolking, verse sneeuw en zon. Samen met Ruben ben ik op uitnodiging van Sunweb op pad in Nauders en Schöneben - Haideralm en kwamen we de afgelopen twee dagen alles tegen. De conclusie is duidelijk. De pistes liggen er op de grens van Zuid- en Noord-Tirol heel goed bij. Deze regio heeft weinig tot geen last gehad van regen, waardoor het gebied tegen een stootje kan. Zeker met de solide basis van eerder in het seizoen. De komende dagen wordt warmer weer voorspeld en zal de wind een rol gaan spelen. Een spatje regen is niet uitgesloten, maar vanaf zaterdag staan alle lichten op groen voor zonnige dagen!

Noot van de redactie

Het merendeel van de artikelen op Wintersport.nl is volledig onafhankelijk geschreven. Dat geldt ook voor dit artikel. Er is geen enkele vorm van bemoeienis geweest, wél is de liftpas of de overnachting van de redacteur gesponsord door het skigebied. » Lees meer

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Leuk fimlpje, de beelden wisselen wel erg snel. 3/4 seconden per shot.

Herkenbaar. Een week geleden een dagje Nauders gedaan als afsluiter van een ski trip.
Mooie lange afdalingen waarvan sommigen indrukwekkend breed zijn.
Ik was er op een zondag en het was er helemaal niet druk. Opvallend rustig zelfs, maar dat zal wel komen omdat het redelijk diep in de Alpen ligt.

Ajb filmpje offline halen en verder niet meer over praten. Dank je.

The mountains are calling and I must go ~ John Muir

Ik zit nu in SFL, vlakbij Nauders en maak me echt wel zorgen over de condities van de piste voor de komende dagen. Tot nu een aantal kadoos gehad, maar voor morgen en vrijdag ziet het er niet echt goed uit.

Leuk fimlpje, de beelden wisselen wel erg snel. 3/4 seconden per shot.

Dinictus op 24 jan 2024 09:53

Dat hoort tegenwoordig zo. Is de aandachtsspanne van de gemiddelde jongere. ;)

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie