Dit zijn de 4 redenen waarom je een wintersportreis met Ripstar moet boeken

gesponsord op 26 oktober 2023· geen reacties

null

Terwijl de Alpen zich klaarmaken voor een magische metamorfose naar een wit sprookjeslandschap, nemen we even de tijd om unieke wintersportreizen uit te lichten.

Al 30 jaar dé specialist

Ripstar is al 30 jaar dé specialist in off-piste reizen. Maar wist je dat ze ook veel andere unieke concepten aanbieden? Deze groepsreizen zijn bedoeld om wintersporters van alle niveaus en leeftijden een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden. De nadruk ligt bij Ripstar op de sport: Ripstar is naast reisorganisatie ook een eigen ski en snowboardschool. Lessen zijn daarom bijna altijd inclusief in het pakket en zoveel mogelijk skiën en boarden en progressie maken is het doel! Daarnaast leer je nieuwe mensen kennen en zit het programma boordevol met onvergetelijke activiteiten. Dit jaar heeft Ripstar het meest uitgebreide programma ooit met reizen voor iedere doelgroep. Onderstaand lees je meer over de verschillende concepten die Ripstar aanbiedt.

Snowcamps: Snowboarden en skiën voor jongeren
Snowcamps: Snowboarden en skiën voor jongeren

Snowcamps: Snowboarden en skiën voor jongeren

Iedere schoolvakantie organiseert Ripstar snowcamps in top skigebieden in Oostenrijk en Zwitserland voor iedere leeftijdscategorie. Dit jaar staan er 14+, 16+ en 18+ wintersportkampen op het programma. De snowcamps zijn voor jeugd en jongeren die graag alleen of samen met vrienden/vriendinnen op een groepsreis gaan. Tijdens deze camps leer je (beter) skiën of snowboarden van professionele instructeurs en maak je nieuwe vrienden. In de avonduren kun je genieten van leuke activiteiten, zoals een après-skifeestje, een wax- en slijpclinic of een filmavond.

Snow & Family: Onvergetelijke wintersport voor het hele gezin
Snow & Family: Onvergetelijke wintersport voor het hele gezin

Snow & Family: Onvergetelijke wintersport voor het hele gezin

Deze leuke gezinsvakantie is speciaal ontwikkeld voor sportieve gezinnen die graag met andere gezinnen op vakantie gaan. Je verblijft in een 4-sterren hotel op basis van halfpension. Het hotel beschikt over een zwembad en ligt op een steenworp afstand van het Kitzski Skigebied met meer dan 180km piste. Er worden lessen, uitdagende clinics en onvergetelijke activiteiten, zoals een fakkeltocht en spelavond georganiseerd voor de kinderen en de ouders. En om de reis compleet te maken krijgen de ouders één avond vrij: de crew van Ripstar past dan namelijk op de kinderen!

The Snowtrip: Luxe wintersportvakantie voor volwassenen
The Snowtrip: Luxe wintersportvakantie voor volwassenen

The Snowtrip: Luxe wintersportvakantie voor volwassenen (25+)

Een luxe wintersportvakantie voor volwassenen die willen (leren) snowboarden of skiën met een groep. Dát is The Snowtrip. Deze reis is compleet volgens de klassieke Ripstar-formule; de sport staat op nummer één, een kleinschalige reis en met een crew die honderd procent snow-minded is. We verblijven in een luxe chalet in de buurt van Königsleiten op basis van halfpension. De professionele instructeurs verzorgen onvergetelijke lessen en clinics op de piste. En daarna? Dan is het tijd voor een feestje in onze chaletbar of de après-ski. The Snowtrip vindt plaats in januari, maart en april.

null

Dit zijn de 4 redenen waarom je een wintersportreis met Ripstar moet boeken:

  • Professionele instructeurs: de Nederlandstalige instructeurs zijn allemaal gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. Ze helpen je om je ski- of snowboardvaardigheden te verbeteren.
  • Diverse bestemmingen: de reizen vinden plaats in de mooiste skigebieden in de Alpen.
  • Complete service: alles goed geregeld van je accommodatie tot het verhuurmateriaal, onvergetelijke activiteiten en de lessen.
  • Geweldige crew en sfeer: de gepassioneerde crew van Ripstar weet er altijd de beste sfeer en gezelligheid van te maken. New friends guaranteed!

Daarnaast organiseert Ripstar off-piste reizen, schoolkampen en bedrijfsuitjes. Bekijk hier de site van Ripstar!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie