Combineer sportiviteit met ontspanning in Zauchensee Altenmarkt en Radstadt !

gesponsord op 27 december 2023· geen reacties

null

(Liefhebbers van) snelheidsduivels opgelet! Van 12 tot 14 januari 2024 zal Zauchensee opnieuw dienst doen als wedstrijdarena voor 's werelds beste vrouwelijke skiracers in de snelheidsdisciplines afdaling en super-G. Dit is dé uitgelezen mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de aaneengesloten skigebieden van Zauchensee Altenmarkt en Radstadt. Hier, midden in Ski amadé, vinden namelijk niet alleen liefhebbers van uitdaging en sportiviteit, maar ook gezinnen en liefhebbers van een ontspannen en gezellige wintersport alles wat ze wensen!

Uitdaging en sportiviteit: de AUDI FIS Ski World Cup strijkt neer in Zauchensee

Het wereldbekerparcours in Zauchensee van de Gamskogel via het Kälberloch naar de wereldbekerpiste wordt beschouwd als een van de meest spectaculaire en uitdagende van de hele wereldbeker skiën voor vrouwen. Doordat ook nog de afgelaste wereldbekerwedstrijd van St. Moritz wordt toegevoegd aan het programma, betekent dat het weekend van 12-14 januari een heerlijk weekend wordt voor de liefhebbers van de skisport: maar liefst drie World Cupwedstrijden worden nu in dit weekend uitgevochten op de pistes van Zauchensee. Ook is er een activiteiten- en entertainmentprograma opgetrokken voor vermaak tussen de bedrijven door. Het bijgewerkte programma voor de races in Zauchensee ziet er als volgt uit:

  • Woensdag 10 januari 2024: Officiële aankomst
  • Donderdag 11 januari 2024, 10.45 uur: Afdalingstraining
  • Vrijdag 12 januari 2024, 10.45 uur: Super-G (vervanging van St. Moritz)
  • Zaterdag 13 januari 2024, 10.45 uur: Afdaling
  • Zondag, 14 januari 2024, 11.00 uur: Super-G

null

Ontspanning en gezelligheid: de Erlebnis-Therme Amadé in Altenmarkt

Een dagje rustiger aan na al dit snelheidsgeweld? Gan dan naar de Erlebnis-Therme Amadé in Altenmarkt. Dit kuuroord is echter niet alleen gericht op sauna’s en ontspanning. Zo vind je er naast tien zwembaden ook diverse glijbanen met onder andere een vrije val, looping en trechterversie, een golfslagbad inclusief lasershow, duiktoren en een vijf meter hoge waterklimwand. Daarmee is dit ideaal voor gezinnen: de kinderen amuseren zich kostelijk, terwijl de ouders genieten van een weldadige massage of sauna: je kunt hier kiezen uit vijf gethematiseerde sauna’s, een stoombad en een hamam.

Op zoek naar een geschikte accommodatie in Zauchensee, Altenmarkt of Radstadt?

Op de site van de VVV van dit Zauchensee, Altenmarkt en Radstadt vind je een groot aantal aanbiedingen!

null

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie