Nendaz 4 Vallées: een familieparadijs!

gesponsord op 29 december 2022· 3 reacties

Beeld: ©Suisse Tourisme - Lorenz_Richard
Beeld: ©Suisse Tourisme - Lorenz_Richard

Welkom in Nendaz, een gezinsvriendelijke bestemming in het hart van de 4 Vallées, het grootste skigebied van Zwitserland. Met meer dan 410 km aan pistes zal Nendaz zowel families als poederskiërs bekoren!

Nendaz: ideaal voor beginners van alle leeftijden

Op zoek naar rustige afdalingen om het skiën onder de knie te krijgen? Dan kun je ongetwijfeld hun drie beginnersgebieden waarderen. Het beginnerspark Tracouet, gelegen rond een bevroren meer, biedt een unieke speeltuin waar kinderen veilig hun eerste ervaring in de sneeuw kunnen opdoen met een tovertapijt, een beginnerslift, een snow tubing gebied, een baby-lift en een bandencarrousel. Als ouders zit je in de Lake Bar, onder het genot van een drankje of een hapje, even uit te rusten terwijl je de eerste meters van je kinderen in de sneeuw live meemaakt!

Een waar familie familieparadijs. Beeld: © Packedagain
Een waar familie familieparadijs. Beeld: © Packedagain

Nog meer winteractiviteiten voor het hele gezin

In Nendaz ervaar je sneeuw en wintersport in alle vormen en maten. Probeer de rodelbaan, ijsbaan, langlaufpaden, winterwandelingen te voet of met sneeuwschoenen, of één van de vijf skitochten. Onze verschillende winterwandelingen zijn ook geschikt voor kinderen. Tijdens deze winterwandelingen bewandel je en samen met je kinderen verschillende, voor iedereen gemakkelijk toegankelijke paden, terwijl je geniet van het winterlandschap om je heen.

Nendaz heeft ook mooie langlaufpaden. Beeld: © Florian Bouvet-Fournier
Nendaz heeft ook mooie langlaufpaden. Beeld: © Florian Bouvet-Fournier

Evenementen en leuke belevenissen in Nendaz

Ook voor jong en oud staan er deze winter verschillende evenementen en shows op het programma. Er vinden verschillende ‘après-ski en famille’ evenementen plaats, waaronder shows en diverse activiteiten voor kinderen in het dorp Nendaz!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Ik lees vnl negatieve berichten als ik de plaats opzoek op wintersport.nl…

Ik lees vnl negatieve berichten als ik de plaats opzoek op wintersport.nl…

ello op 16 jan 2023 10:02

Tja, als je naar die reviews kijkt gaat het voornamelijk om de liften. Geloof me als je geen beginner bent heb je totaal geen last van sleepliften. Het is gewoon een hoog dorp in Zwitserland in een van de grootste skigebieden van Europa en Zwitserland dus het is nou eenmaal wat drukker en duurder dan normaal. Nendaz is gewoon een prima gezellig dorp vind ik, maar ja ieder wat wils.

In Tartiflette We Trust

Ik lees vnl negatieve berichten als ik de plaats opzoek op wintersport.nl…

ello op 16 jan 2023 10:02

Hoi ello,

Ik herken je reactie, maar ben het met PW123 eens. Ben een aantal keer in Les Quatres Vallees geweest (meestal in Veysonnaz), maar ik vind het een heerlijk gebied. Het is echter wel iets ouder en relatief veel sleepjesliften i.v.m. Oostenrijkse gebieden. Desondanks vind ik het hier prachtig skien!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie