In bovenstaande filmpje zeg ik iets wat ik nog nooit verwacht had te zeggen, zeker na vorig jaar niet, namelijk dat de sneeuw ons nu even met rust mag laten. Afgesloten wegen, de brandweer die daken sneeuwvrij moet maken en ‘te’ rustige pistes. We wilden sneeuw en we hebben het gekregen. Er ligt hier echt zoveel sneeuw! Grote kans dat je je auto niet eens terug vindt!

Martin
woont en werkt ‘s winters in Oostenrijk, in St Anton am Arlberg. Vanuit daar houdt hij ons op de hoogte van de sneeuwcondities aldaar.

Plaats een reactie

Hoi,

we vertrekken woensdag avond naar Sankt anton. Volgens de laatste berichten die ik kan vinden, gaan er steeds meer en meer pistes open …
Hoe is de situatie daar nu? Zullen er vanaf donderdag veel ski mogelijkheden zijn?

Zalige beelden!
En teveel sneeuw? Zoiets mag je nooit zeggen. Ik kan er wel inkomen dat het een lastig moment is voor de mensen ter plaatse en de toeristen. Maar dit betekent wel dat er géén kunstsneeuw nodig is, en dat is het mooiste wintergeschenk dat we kunnen krijgen.
Nu kan iedereen overal die poeder uit elkaar scheuren met een prachtige achtergrond en met een echt winters gevoel. Begin februari naar Sölden. Hopelijk kunnen we dan nog wat genieten van de poeder zoals in Val Cenis 2 weken geleden.

mooie beelden! Volgende week ben ik met 10 man van de party… Ken niet wachten

Wij waren afgelopen week in la plagne, ook 1,5 uur bezig geweest om de auto’s uit te graven. Pad van uit ons huisje naar de pistes en wegen was verdwenen onder ruim 80 cm sneeuw!
Volgende morgen niemand bij de skihuur etc. want de wegen uit het dal waren versperd door lawines. Helaas die dag ook de pistes dicht tot 3 uur. Dus wat dat betreft mocht die sneeuw ook wel ff minder.

haha het lijkt net of je ergens achter hangt, een sneeuwscooter ofzo die jou trekt. Maar het is natuurlijk je camera! Heel goed gedaan,
ik kom over 3 weken skieen, heb al heel erg zin als ik dit zie!

Waanzinige beelden echt onwijs gaaf!.
Moet helaas nog even wachten.
Lekker muziekje ook onder het filmpje. is daar een mp3 van of een langere versie op youtube? wel lekker muziekje voor op de ipod voor inde sportschool :)

@Hendruk dit muziekje is speciaal gemaakt voor onder filmpjes. Hij is dus niet normaal verkrijgbaar. Wij hebben zelf helaas niet de "rechten." Maar je kunt dit filmpje gewoon op repeat zetten in de sportschool ;)

Supergaaf om te zien dit, leuk!

Serfaus

hmm ik begrijp je reactie maar kan niet het gevoel onderdrukken van wat heerlijk! maakt afgelopen jaren weer goed! ciao en veel plezier!

Seriously snow addicted family!

Ligt er ook een beetje poeder daar in St Anton? :P

Ski: 25 jaar -|- Snowboard: 6 jaar -|- Respect the Mountains

Is het niet m

(Sorry me IPhone deed raar) Is het niet lastig om te skieen en dan ook te filmen die op de ski-Stok zit! Omdat je meer kracht moet zetten en je ook moet blijven skieen! Of went het wel! Trouwens over 6 weken naar St. Christophe

Deze meiden hebben juist te weinig sneeuw (super grappig filmpje):
http://youtu.be/U7C1ATpZCXo

@martin. Hoe noem je toch ook alweer zo’n stok waar je je camera aan bevestigd hebt? Ik kan er toch niet opkomen ;-). is deze ook nog ergens online te verkrijgen?
Alvast bedankt voor je reactie.

immer gerade aus

@maarten98 Martin zit in de sneeuw, dus ik moet je verder helpen ;). De camara van Martin (de GoProHD) zit vast aan zijn skistok.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie