Een samenvatting van het weer van de komende week is nauwelijks te geven. Regen, sneeuw, en lenteachtige condities passeren allemaal de revue de komende vier dagen. Daarna wordt het overal mooi zonnig maar wel zacht. Frankrijk en Italiëgangers kunnen achterover leunen, daar gebeurt dat al veel eerder.

Als eerste op de hoogte van nieuwe weerberichten? Klik hier om je aan te melden.
Roel
is redacteur en sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman. In het seizoen schrijft hij dagelijks over sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Plaats een reactie

Bedankt voor het weerbericht :) Ik hoor vooral Frankrijk en Oostenrijk voorbij komen in het bericht, wat zijn de verwachtingen voor Zwitserland? Komen deze overeen met Frankrijk of meer met Oostenrijk?

Goeiemorgen Roel, nog niet zo goed wakker ? 'T is ondertussen al 24 FEBRUARI, wat gaat de tijd toch snel he :p

Voor de rest, duidelijk weerbericht zoals altijd

Een skipiste heeft ook slaap nodig...

Ik ben benieuwd hoe ik het ga hebben in Zell am See. Zo te zien veel zon :D

Bedankt Roel!, nu weet ik echt wat ik moet verwachten.
Wij rijden vannacht naar het Zillertal.

Hey Roel, ik bekijk dagelijks jouw weerberichten met veel plezier ga zo door!! Vraagje…misschien is het te ver vooruit maar is er al iets bekend in de weermodellen over de week van 4 maart en dan met name de zwitserse alpen? bedankt alvast voor je reactie gr Walter

Regen regen regen:-( in Oostenrijk maar hoe is het in flachau?

Roel,

Zoals Walter ook al vroeg, misschien wat ver vooruit, maar de week van 3-10 maart? Denk je dat de temperatuur weer wat lager wordt? Of blijft het zo enorm zacht? Wij gaan naar Skiwelt, dus niet erg hoog.

@francis, wij gaan ook naar flachau! Hopelijk valt het allemaal mee en hebben we grotendeels zon! Laten we samen duimen :)

Wij gaan 02-03-2012 naar Oostenrijk ziet er niet goed uit.
Hoop erop dat de kou terug komt.

Ook wij gaan vanavond richting flachau, dus ik duim met jullie mee!!!

@Johan, Zwitserland zit ook qua weer ertussen in, vooral het oosten heeft soms bewolking en wat neerslag.

@Walter en Pascal, Puur statistisch kun je zeggen dat de kans klein is dat het nog een week zo zacht blijft. Maar er zijn genoeg uitzonderingen, zo ver kunnen we gewoon niet vooruit kijken.

Weerman, redacteur, skiër, Limburger

Bahbah de Oostenrijkse media heeft het zelfs al over 18 graden.
Dat is toch geen wintersport meer. Met die temperaturen is zelfs 200-300cm sneeuw snel verdwenen.

Help, als ik zo de voorspellingen voor midden volgende week bekijk (jaaa te ver weg, ik weet het… maar doe het toch) dan wordt het gewoon nóg warmer… En wij gaan 3 maart pas.

oud nieuws,dit is van 24 Jan :p

@Camille, ik had je correctie gemist. Haha je ziet ik zit constant met m’n hoofd in de winter :)

Weerman, redacteur, skiër, Limburger

Roel ik wil graag voor de week van 3 maart temperaturen onder 0 bestellen met overdag een zonnetje en in de nachten een vers laagje sneeuw.

Alvast bedankt;-)!

Wat me wel opvalt is dat die warm lucht rete sterk is, maandag en dinsdag ligt de kou bel gewoon over de alpen en toch drukt de warme lucht nog weg, het is nog geen woensdag dus het zou kunnen dat deze koude lucht nog de warme lucht een beetje verdrijft zodat de heeeeeeele hoge temperaturen worden gedimt… (duurt nog wel 5 dagen dus…)

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie