Het is warmer in de Alpen, maar dat is eigenlijk alleen maar lekker, de pistes zijn nog steeds zeer goed, de hoogste pistes zijn nog lekker koud, de zuidhellingen worden ietsjes zachter en last van koude tenen hebben we echt niet meer. Gewoon genieten.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

hallo,

Ik ga vannacht naar Schruns. Hoe zijn de condities hier? Als iemand dat weet :P

Leuk filmpje! Snowboarden ipv skieen?:)

life is a beach, or a pile of snow

Ik versta nog altijd niet hoe je zo die stok met camera zo stil kan houden, bij mij zou die arm toch ook meezwieren met mijn skibeweging(en) denk ik… ?

@roel: ik zie dat het in de dalen daar al groen ziet, wat is daar ongeveer de sneeuwhoogte?

Ik bedoel de hoogte waar er sneeuw begint te liggen.

Heerlijk om,op deze topsite, nu ook afdalingen vanuit snowboardperspectief te zien.

@ gerrit het is makkelijker dan je denkt omdat de camera aan de stok vast zit en zo dus met de stok meebeweegt.
@Bjorn, de sneeuwgrens ligt in de Zuid Alpen op zo’n 1000 meter. Dat is voor hier normaal, de bergen zijn dan ook hoger dan in bijvoorbeeld Oostenrijk.
@ Mattie, we gaan ons best doen om nog meer snowboard in beeld te brengen!

Click. Click. Peace

2:59 scheelde volgens mij niet heel veel, haha

Bedankt voor de update weer. Wij gaan pas 24 Maart naar Val D Isere. Ik vrees het ergste me het warme weer…

He Rogier, afgelopen week heerlijk geskied in Puy, waar jij deze opnames gemaakt hebt. sneeuw was inderdaad nog super. Zaten in Alpelune bij Vincent en Ilonka. Was weer super!! Daar ook nog Geertje ontmoet. Ik begrijp dat zij vergelijkbaar werk als jij doet voor wintersporters.nl wil gaan doen vanuit Oostenrijk. Grappig, kleine wereld!

tristanVia de Verzorgingsstaat kan men het zich permitteren eevetunel thuis te blijven als men van Overheidswege niet in zou gaan op dergelijke religieus geinspireerde eisen.Men voelt zich blijkbaar gedwongen stap voor stap concessies te doen die uiteindelijk moeten uitmonden in een Islamitische wetgeving. (en of dit proces nu lang of kort gaat duren doet hier niet terzake). Als men gewoon thuis kan blijven en toch genieten van een Bijstandsuitkering, Zorgtoeslag, Kindertoeslag en Huurtoeslag waarom dan toegeven aan onze normen en waarden?Het zijn altijd weer die Socialisten die op alle fronten toegeven aan allerhande exotische extremiteiten zoals ongelijkheid tussen mannen en vrouwen, bizarre religieuze kleding, besnijdenis van vrouwen, eerwraak en halal-hypotheken etc. etc.Echte integratie wordt verboden vanuit de moskee op religieuze gronden en ondertussen gaat het fenomeen van de importhuwelijken gewoon door via allerlei sluipwegen.Van der Laan heeft blijkbaar ook het licht gezien (na 4 juni) en heeft de importhuwelijken gekwalificeerd als dweilen met de kraan open’. Helaas blijven corrigerende maatregelen uit vanwege EU-regelgeving, mensenrechten en anti-discriminatie wetgeving. Op deze manier is men over 20-30 jaar nog druk bezig met het z.g. inburgeren en is ondertussen de moslimpopulatie gestegen tot onrustbarende proporties.Personen die hier op wijzen en deze gevaren klip en klaar benoemen worden door Van der Laan en Vogelaar in de extreem-rechtse hoek gedreven en dus gedemoniseerd.Het volk na decennia lang in de maling genomen te zijn door het politiek-correcte denken prikt nu eindelijk door deze Linkse tacktiek heen en stemt vervolgens op een politieke partij die een einde wil maken aan de dreigende Islamisering van Nederland.Het overboord zetten van eigen Cultuur, Identiteit en normen en waarden is een vorm van collaboratie met de hier aanwezige 5e colonne van moslimsignatuur.Niet meer, maar zeker niet minder

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie