Ik zit nu in Hochkönig. Het zijn echte voorjaarscondities. Door de warmte en de drukte van de voorjaarsvakantie hebben de pistes wel te leiden gehad. Maar dankzij het feit dat het 's nachts nog iets is afgekoeld liggen de pistes er 's ochtends prima bij. Hier is afgelopen winter duidelijk iets meer sneeuw gevallen dan in de omliggende gebieden, wat door het hier heersende micro klimaat vaak voorkomt.

Geertje
staat als wedstrijd skiër de hele winter op de lange latten. Haar standplaats is Zell am See in Oostenrijk.

Plaats een reactie

En wat doen de pistes en het weer van 10 - 17 maart in Westendorf???

nog gefeliciteerd met je 3e plaatsen op het NK!
was je tevreden met de uitslag?
(behalve dan dat iedereen natuurlijk wil winnen)

Haha klassiek gevalletje van iets te ver achterover leunen op 2m.07s.

@Anoniem
Bedankt! Was tevreden met de reuzenslalom, daar zat niet meer in. Maar had meer gewild met de slalom. Ach, dat is slalomskien. Je gaat er vol voor, en dan maak je wel eens een foutje.

@Rick
Toen ik dat thuis zag, met het bekijken van de beelden, moest ik ook erg hard lachen. Maar 't was 't beste praatje, dus vandaar dat jullie er ook van kunnen meegenieten.

:D prachtig, een slapstick-achtig tafereel met een onschuldige afloop. Had het in eerste instantie niets eens gezien… +1 voor Rick en +5 voor de betreffende comédienne :)

Leuk filmpje Geertje,Dearnten is mijn vaste stek, er ligt daar altijd wel meer sneeuw dan elders. Op 2.07 haha had ik gezien, als je op de tv zat met deze video dan had je de vlgd dag bij Mathijs gezeten in de WDD :)

Dienten Die Alte schule
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie