Zwitserland weekend in Landgraaf

gesponsord op 31 oktober 2012

null
Altijd al willen speeddaten met een Zwitserse skileraar?

Op drie en vier november staat SnowWorld Landgraaf in het teken van de Zwitserse winter. Bezoekers worden getrakteerd op diverse lekkernijen, maken kans op mooie prijzen en kunnen op speeddate-avontuur met Zwitserse skileraren. Daarnaast is er skispektakel, want de nationale top strijdt om het Nederlands Kampioenschap Alpine Ski Indoor. Ook de portemonnee viert feest in Limburg: iedereen krijgt 5 euro korting op het pisteticket bij aanmelding via myswitzerland.com/snowworld.

Snowli en Sint Bernards
Bij de ingang is er echte Zwitserse kaasfondue en kunnen bezoekers op de foto met sint-bernardshonden en de mascotte van de Zwitserse Skischool: Snowli. In de Zwitserse kinderhoek is er voor kinderen tot 10 jaar van alles te beleven: ze beschilderen houten koeien en speculaaspoppen, maken een kleurplaat, stapelen koeien op elkaar en krijgen een Zwitserse verrassing mee naar huis. Andere bezoekers maken met een prijsvraag kans op een wintervakantie in de Jungfrauregio.

null
Op de foto met een echte Sint Bernard

Speeddaten met skileraren uit Arosa
Zongebruind, sportief en stralend in hun kenmerkende outfit: Zwitserse skileraren geven skiles van het hoogste niveau. Zes van hen komen speciaal vanuit Arosa naar Landgraaf om gratis korte skilesjes te geven aan bezoekers. Ze staan boven klaar bij de stoeltjeslift en geven geïnteresseerden een afdaling lang aanwijzingen voor een betere skitechniek. De skiles gaat door in Arosa, want de skischool biedt daar komend winterseizoen gratis lessen aan voor de jeugd tot 18 jaar.

N(J)K alpine indoor op de Wallispiste
​Op zaterdag en zondag vinden de Nederlandse Kampioenschappen alpine indoor plaats op de officiële wedstrijdpiste van SnowWorld: de Wallispiste. De jeugd tot 16 jaar komt zaterdag in actie, terwijl deelnemers vanaf 16 jaar op zondag de strijd met elkaar aangaan. De kampioen op zondag krijgt naast de trofee ook nog een verblijf in de Jungfrauregio aangeboden, terwijl de snelste dame naar de vakantieregio Wallis mag afreizen.

Meer informatie over het programma en vijf euro korting op het pisteticket op myswitzerland.com

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.