Net voor de aangekondigde sneeuw konden Sandra en ik het niet laten om omhoog te klimmen op de nog gesloten pistes van ons ‘thuis-gebied’ Puy Saint Vincent. We hadden hier dit jaar nog niet geskied, van een afstand hadden we wel gezien dat het er goed wit bij lag. Het viel ons op dat er hier meer sneeuw lag dan in vergelijkbare gebieden aan deze kant van de Zuid Alpen, zoals zo vaak eigenlijk. We konden (mede dankzij reeds geprepareerde pistes) prima tot 1700 meter skiën, en van 2700 tot 2000 meter lag er heerlijke poeder. Met de dump van deze week in het vooruitzicht ziet het er goed deze start van het seizoen.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

@Rogier: gister bij Ik Vertrek op tv ging het over twee nederlandse stellen die een camping en chalet hadden in je dorp. Gezien toevallig? Je zult ze vast kennen.

Nee nog niet gezien, vanavond even kijken op uitzending gemist. En natuurlijk ken ik ze, in zo’n klein dorp…

Click. Click. Peace

lekker bezig Rogier!

Seriously snow addicted family!

Verbaasde me dat ze geen plannen hadden voor winterfaciliteiten op de camping trouwens !

@ Ivo, slapen in zo’n Yurt is echt heel erg gaaf. Ik zal eens kijken of ik daar deze winter een reportage van kan maken…

Click. Click. Peace

Gelukzakken… :D

Go with the snow!

Rogier, ik zie je ogen!

Serfaus

@ Karlijn, huh?

Click. Click. Peace

Ik dacht ook direct aan Rogier toen ik ‘Ik vertrek’ zat te kijken. Maar wel mooi een ‘Van Der Valk’ accommodatie in Puy Saint Vincent! Die is in de pocket haha

@ Rogier Eigenlijk heb jij/hebben jullie je skibril op. Met presenteren vind ik het fijn om ogen te zien, haha.

Serfaus
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie