Nederlandse website
Belsiche website

Ervaringen Nendaz

   72 % beveelt dit dorp aan.

Waardering van bezoekers

Uitstekend
68%
Heel goed
4%
Gemiddeld
2%
Matig
4%
Vreselijk
22%

Scores per thema

Sfeer
Prijsniveau
Apres-ski
Restaurants
Bereikbaarheid

frank11 op 3 april 2014 over Nendaz

De eigenaren van hotel Edelweiss - Philippe & Julie - hebben de après-ski inmiddels heel erg goed op poten gezet! Het zal nooit een CinCin (Gerlos) worden, maar wat een feest is het hier! Hotel Edelweiss bevindt zich tegenover de Tracouet gondel en beschikt over een groot terras en een leuke après-ski uitbouw. Dagelijks van 16-17 happy-hour, DJ's verzorgen de muziek. Na de après-ski aftaaien in de Cactus of Canadian maakt de dag helemaal compleet!

  • Met vrienden
  • meer dan 10 jaar ervaring

Gast987 op 18 februari 2014 over Nendaz

Wij zitten in een appartement, kunnen 's morgens gewoon de bus nemen (hele verbetering) en gaan skiën naar overal, Nendaz is echt de vertrekplaats voor een uitstap naar les Quatres Vallées ! Overal goede mogelijkheden om te eten of nog vlug skimateriaal te huren. Als je iets anders wil doen kan je perfect langlaufen, wandelen. Ook in de zomer zalig om daar te zijn, mountainbike, wandelen langs de open waterleiding (bisses). De perfecte vakantie voor mij.

  • Met familie
  • Skiër
  • 6 tot 10 jaar ervaring

Gast928 op 6 augustus 2013 over Nendaz

Very nice vacation since several years! Great ski slopes and different levels for beginners and experienced. Warm little village with good accomodations and shops. Winter is super and summer vacation is probably even better. They are at the center of the 4 vallees and still affordable in price. Very friendly and some very nice restaurants. Easy to reach and stunning views over the Rhone valley. Absolutely worth the visit!

  • Met familie
  • Skiër
  • meer dan 10 jaar ervaring

Paskal op 4 december 2012 over Nendaz

De verwachtingen in 2010 voor 4 Vallees waren hoog gespannen, maar helaas werden ze niet ingevuld. Het is weliswaar een groot gebied, maar de verbindingen zijn waardeloos en vele liften oud en traag. Om in Veyssonaz te komen moet je een heel stuk prikken waar je niet echt vrolijk van wordt en skiënd in La Tzoumaz komen is ook zo goed als onmogelijk. Voor de off-piste-skiëers is het ongetwijfeld geweldig, maar ons gebied was het zeker niet. Uitvalsbasis voor ons was Nendaz. Centraal gelegen, maar eenmaal in het gebied kom je met geen mogelijkheid meer skiënd terug tenzij je een moeilijke ski-route neem. Vandaar dat we dagelijks met de auto naar Siviez reden omdat je daar eenvoudig in het dal kunt komen. Nendaz zelf vonden we ook geen bruisend dorp. Voor ons in ieder geval geen 4 Vallees meer. 3 Vallees, Paradiski en Espace Killy staan een stuk hoger op de lijst.

  • Met partner
  • Skiër
  • meer dan 10 jaar ervaring

Gast584 op 2 november 2012 over Nendaz

Gebied staat al 15 jaar stil. Veel sleepliften en ouderwetse stoeltjesliften. Als je van Nendaz naar Veysonnaz wil sta je eerst in de rij om op tracouet te komen. Dan een korte afdaling, vaak met weinig sneeuw (geen sneeuwkanonnen). Dan sta je heel lang te wachten voor een sleeplift tot halverwege de berg, hier moet je overstappen op gondel. Dan heb je mooie afdaling naar lelijk Siviez. Als je hier in een betonnen hotel wat gaat drinken betaal je je scheel en is de bediening weinig vrolijk. De rest van de tocht is ook veel wachten voor sleepliften. Ik weet niet wat de Zwitsers met het geld van de skipassen doen, maar het wordt niet in het skigebied geïnvesteerd. Oostenrijk is gezelliger, goedkoper en heeft veel betere faciliteiten. Afdaling van Tracouet naar Haute Nendaz is wel top, erg mooie afdaling.

  • Met familie
  • Skiër
  • meer dan 10 jaar ervaring

Gast848 op 18 september 2012 over Nendaz

Topgebied met voor gevorderde skiers. Ik heb hier leren skien en kom er inmiddels al 15 jaar. Er is (nog steeds) genoeg uitdaging en je hebt de mogelijkheid om elke dag een andere route te kiezen. Ik kom er met veel plezier en verlang ieder jaar weer terug naar Nendaz. Voor de minder gevorderde is er de mogelijkheid om een kleine kaart te kopen, deze kan evt. uitgebreid worden naar een dagkaart voor het gehele gebied (incl. Verbier en Mont-Fort). Het enige nadeel is dat alles duur is. Skipassen, eten op piste, etc. Tevens is de plaatselijke bevolking ook niet heel vriendelijk, en spreekt alleen frans.

  • Met familie
  • Skiër
  • meer dan 10 jaar ervaring

Joost Hagemeijer op 13 maart 2012 over Nendaz

Haute Nendaz is een gefabriceerd dorp. Qua skigebied en dorpssfeer is het deel van de quatre vallees waar Veysonnaz en Nendaz liggen het saaiste stuk. Veel sleepliften, (alleen maar eigenlijk) en voor de mooiere sneeuw, off piste routes en sneeuwroutes moet je echt in Verbier zijn. Dit balanceert het gebied nog een beetje. Met name de Verbier kant en verbinding daar met Nendaz en Veysonnaz is gericht op de betere skiërs. Je moet sneeuwroutes pakken om terug te Skien. Voor de onervaren skiërs is dit dus geen leuke verbinding. voor de ervaren skiërs onvergetelijke routes! De dorpen Nendaz en Veysonnaz zijn saai en simpel. Voor de sfeer hoef je er niet heen. Ben je een goede skiër en ga je alleen maar voor de sneeuw dan is zeker de Verbier kant top! Ook de sfeer daar is beter. Hou je niet van sleepliften, blijf hier gewoon weg dan. Nendaz is dan wel het middelste gebied. Bij weinig sneeuw kan je alleen in dit gebied Skien. De verbinding met de rest vh gebied is dan namelijk dicht. Bij een laag budget, ga dan naar veysonnaz, kan je geld uitgeven als water, bezoek dan Verbier. Al met al zijn voor de ervaren skiërs de sneeuwroutes en off piste mogelijkheden top. Maar de vele sleepliften, sfeerloze dorpen Nendaz en Veysonnaz kan je beter vermijden. Verbier is mooi, maar de quatre vallees is niet te vergelijken met grotere gebieden qua verbinding en km zoals les trois vallees.

Pieter-Jan Vanderoost op 14 maart 2011 over Nendaz

Geweldig gewoon ! Les les quatre vallées : Verbier , Nendaz , Thyon en Veysonnaz ! Zeker eens de moeite om ze allemaal te doen! Een ervaren Skiër kan van Nendaz naar Tyon en Veysonnaz! Een echte aanrader. Ook de ski-school bied genoeg mogelijkheden! Met nederlandse monitoren ! Dorpje is zeer aangenaam. Zeker voor herhaling vatbaar !

tube op 20 februari 2011 over Nendaz

Heel gevarieerd gebied, met zoals al gezegd een luxe kant (Verbier) en een meer eenvoudige kant (Veysonnaz). Liften worden waar nodig in rap tempo vervangen of krijgen grotere capaciteit. Al 35 jaar verschillende gebieden gedaan in Frankrijk, Italie en Zwitserland maar hier komen we steeds weer terug. Haute-Nendaz als uitvalsbasis is super, kies tussen in Nendaz blijven, of naar Siviez en van daar richting Verbier of Veysonnaz gaan. Service is overal top, pistes ook. Kijk voor een mooi chalet vooral bij Interhome, in alle prijsklassen goede huizen te vinden. Voor de echte skiliefhebber die zonder luidruchtige bierdrinkers kan is beter nauwelijks te vinden!

Krisof op 2 oktober 2010 over Nendaz

Heel gezellig dorp. Er wordt heel wat leuks georganiseerd, zowel in de zomer als in de winter en je bent er nooit alleen. Je kan er heel gemakkelijk te voet alles doen en er zijn goede verbindingen naar het hooggebergte en naar het dal met tal van toeristische- en winkelmogelijkheden. In de weekends en in de nieuwjaars- en krokusvakantie kan het vrij druk zijn. Op de pistes kan je dit deels vermijden door 's morgens vroeg te vertrekken.

Dirk op 7 februari 2010 over Nendaz

Dit geen TOP gebied! Veel sleepliften en als je het hele gebied wilt zien zit je te veel in de liften! En die kosten veel tijd waardoor je een soort van haast krijgt! Jammer! Voor mij geen 2e keer! Als je net als iedereen het gebied Nendaz wilt verlaten moet je eerst min 5 liften nemen, waaronder een hele vervelende sleeplift!

BV op 8 december 2009 over Nendaz

De eerste keer in Zwitserland en dus in dit gebied van de 4 Vall?. Haute-Nendaz ligt niet ideaal om het hele gebied te ontdekken, daarom hebben we regelmatig de auto genomen naar Siviez dat ideaal gelegen is. Vanuit siviez kan je zowel Verbier als Veysonnaz op een hip en een wip bereiken. Richting Verbier is duidelijk de modernste kant en dat merk je wel aan de liften. Veysonnaz is enkel te bereiken via een moeilijke sleeplift waar meestal toch veel volk staat (in Krokusvakantie) en als je er dan nog eens halverwege van afvalt (mijn dochter) is het al helemaal geen pretje. Schitterende piste, mooie snowparks en fantastische vergezichten maken dit gebied zeker de moeite. Beginnende skiers raad ik wel af om voor dit gebied te kiezen. Ze zullen soms moeite hebben met verbindingstukken en ze hebben die vele Km pistes toch niet nodig.

Tim op 13 oktober 2009 over Nendaz

Ik kom hier al sinds mijn 8e , dus nu 10 jaar. En het verveeld gewoon niet. Er is zoveel te doen en vooral omdat je ook naar andere dorpen kunt skien (Verbier, Siviez, Thyon2000 en Veysonnaz). Echt een toplocatie !

Fam.Smits op 24 juli 2009 over Nendaz

Nendaz is een schitterend gelegen plaats. Er is altijd wat te doen,ook in voorjaar/zomer en najaar! Prachtig Ski en Wandelgebied! TOP!!

Anoniem op 1 maart 2009 over Nendaz

NET TERUG VAN EEN WEEKJE HAUTE NENDAZ. ALLES PRIMA MAAR DIT DORP KAN HET HOOGSEIZOEN ONVOLDOENDE AAN. ER IS DE LAATSTE JAREN HEEL VEEL BIJGEBOUWD MAAR ER IS GEEN AANPASSING VAN DE INFRASTRUCTUUR OP DE PISTES. VANUIT NENDAZ IS ER MAAR EEN CENTRALE LIFT. ELKE MORGEN LANG AANSCHUIVEN. EENMAAL VAN DAT PUNT WEG VLOT HET BETER. WIJ HEBBEN ZELFS MEEGEMAAKT DAT DE LIFT S\'MORGENS DEFECT WAS. DAAR STA JE DAN. DE BUS NAAR SIVIEZ IS OP DAT MOMENT GEEN OPTIE WANT IEDEREEN WIL DAT DOEN. HAUTE NENDAZ IS LEUK MAAR NIET ALS HET ZO DRUK IS. ALLE MENSEN IN NENDAZ ZIJN HEEEL VRIENDELIJK. NENDAZ IS VOOR MIJ EEN LEUKE BESTEMMING MAAR NIET IN HET HOOGSEIZOEN.

Fam.Fischer op 21 januari 2009 over Nendaz

Nendaz is een prachtige plaats.Er is van alles te beleven.Het skigebied 4-Vallees is sneeuwzeker tot eind april! In Nendaz krijg je waar voor je geld!Top! Wij huren al jaren een appartement bij Interhome.

Linda op 27 december 2008 over Nendaz

Mooi dorp en ook nog behoorlijk authentic, zeker als je het dorp in komt rijden. Oke, als je van uitgaan houdt, dan is het niet veel. Maar wij vinden het prachtig

Boardfun op 8 november 2008 over Nendaz

Ik kom al jaren in Nendaz en ga er nu zelfs een winterseizoen wonen! Prachtig gebied, niet goedkoop, maar heel veelzijdig en mogelijkheid tot lange ski/board-tochten. Als je komt om elke dag maar ? piste te nemen en verder aan een vat gluhwein te hangen kun je beter naar Oostenrijk gaan.

Burton op 4 november 2008 over Nendaz

Kom hier al jaren en bevalt me elke keer weer prima!! Prachtig gebied en aardige mensen. Het dorp is dan geen \"Salou van de Alpen\" (gelukkig maar), maar zeker een gezellig dorp. Verhalen over betonnen gebouwen zijn absoluut onzin, het dorp bestaat juist veelal uit gezellige, mooie chaletjes. Juist het aantal chaletjes zie je elk jaar groeien. Nendaz ligt vrij centraal in Les Quatre Vallees en je hebt prachtig uitzicht over het Rhone dal. Ik heb het hier elk jaar weer enorm naar me zin!

De Valk op 27 oktober 2008 over Nendaz

Dit dorp is zeker niet het mooiste noch gezelligste noch gerieflijkste van de wereld... Saai, saai, saai!

Anneke op 15 oktober 2008 over Nendaz

We hebben een super vakantie gehad in Nendas, een last minute, (scheelt echt veel geld) leuke afdalingen en voor elk wat wils zwart, offpiste (nee ik niet) blauw, rood,

Anneke op 15 oktober 2008 over Nendaz

We boekten een last minute met de kerst. Wat een leuk dorp. We enoten van de sneeuw en de restaurants. Zeker met oud en nieuw, alles volgeboekt, en toch een restaurant waar het ezelli was die plaats wilde maken.

anneke op 15 oktober 2008 over Nendaz

ik heb er superskiles gehad, ga er zeker weer, ervaring was belangrijker dan rood/blauw, afgaan op wat de cursisten kunnen en dit uitbreiden.Tof

raccard op 31 maart 2008 over Nendaz

Snap niet dat mensen beweren dat hier veel betonnen blokken staan... Dit is absoluut niet het geval!! Nendaz bestaat juist uit erg veel chaletjes en uiteraard wat appartementengebouwen (zoals elke plaats die heeft), waardoor het juist sfeervol is!! Hele aardige mensen, allemaal erg vriendelijk en gezellig. Goede restaurants en bakkers inderdaad. Er wordt uiteraard wel wat gebouwd, maar dat zijn juist veelal prachtige nieuwe chalets met dat fantastische uitzicht op het Rhonedal. Ik vind het top en kom er al jaren met veel plezier!!!

marijn op 28 maart 2008 over Nendaz

Weinig sfeervol dorp; veel grote betonblokken en er wordt nog veel meer gebouwd. Goede bakker (La Brioche)

Sara op 1 februari 2008 over Nendaz

Ik kom er ieder jaar en heb het er iedere keer meer naar m\'n zin, het is een gezellig dorp met meerdere mogelijkheden. Wat mij betreft SUPER!

Zoek accommodatie

Bestemming:
Incheck datum: