gezocht verblijf in langenfeld otztal

Wij zijn op zoek naar een vakantiehuis,in of rond langenfeld.
Voor 6 volwassene en 3 kinderen.
We zouden gaan skien in Obergurgel,dus het mag ook in een ander dorp zijn.

Als je in Langenfeld zit, is het nog best een eind naar Obergurgl. Op zich is het wel een gezellig dorpje en heb je met de thermen een wellness om u tegen te zeggen, maar elke dag ruim een dik half uur op de bus lijkt me ook wel een opdracht. Anders eens kijken in de dorpjes Zwieselstein of Vent? Of waarom niet Obergurgl of Hochgurgl zelf? Zeker die laatste twee zijn wat duurder, maar ook wel vlakbij het skigebied.

Blogger, skiër, Belg & Tirol-fan!

Wij hadden vroeger ook altijd een appartement in Längenfeld en reden(met de auto) elke dag een half uur heen en terug naar Obergurgl. Dat werden we na een aantal jaren toch wel zat. De laatste jaren hebben we steeds een appartement gehad in Obergurgl, dat was toch wel een stuk relaxter. In Längenfeld zit je wel goedkoper dan in Obergurgl maar je bent elke dag een uur kwijt voor het heen en weer rijden en benzine als je met de auto gaat. Als je met de bus gaat ben je nog meer tijd kwijt. Je moet ook heel goed opletten want niet alle bussen uit Längenfeld gaan helemaal naar Obergurgl en terug. Veel bussen gaan maar tot Sölden. Je moet ook elke dag, tussen de middag, eten op de piste en dat is ook niet direct goedkoop. Als je in Obergurgl zelf zit, kan je als je dat zou willen, tussen de middag thuis eten. Dat is dan weer wat voordeliger.
Vergeet in ieder geval niet om een keertje naar het Aqua Dome in Längenfeld te gaan! Het is er echt heerlijk!

We hebben vorig jaar ook in Langenfeld een huis gehad.Maar dit is jammer genoeg al bezet.
Dus tips zijn zeker welkom.Er zijn veel huizen,maar ons budget voor het huis ligt op 1400€.

Willen jullie met zijn allen in 1 huis of is 2 appartementen ook een mogelijkheid?
Wij gingen altijd naar Haus Panorama. De bushalte was vlak voor het huis.

Met zijn allen in 1 huis.het hoeft niet echt in Langenfeld zijn.Het mag zeker ook in 1 van de dorpen meer naar Obergurgel op.
Een gewoon appartement of huis,met de nodige voorzieningen.want we koken s’avonds in het huisje.

Heb je al gekeken op de site van het Ötztal zelf? Daar heb je een zoekfunctie voor onderkomens in het hele dal. Je kunt dan aangeven wat voor jullie van belang is. Booking.com heeft ook vaak nog wel mogelijkheden in het Ötztal.

Ferienhaus Volgger in Längenfeld ligt wel in jullie prijsklasse. Anders kom je of in een hogere prijsklasse of je komt in Umhausen terecht. Daar is het iets goedkoper.

Plaats een reactie