Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Wagen rijdt zich vast op piste in Zürs

ChristopheJ op 05 januari 2023· 1 reactie

null

Afgelopen dinsdagnacht kwamen 2 jongemannen met hun wagen op de piste terecht in het skigebied van Zürs. De politie kwam ter plaatse maar de situatie escaleerde alsnog.

Weigering alcoholtest

Het waren getuigen ter plaatse die de hulpdiensten verwittigden nadat ze een wagen zich zagen vastrijden op de skipiste. De 21-jarige bestuurder was samen op pad met een 19-jarige passagier en maakte in het dorpscentrum een foute keuze waardoor het duo op de piste terecht kwam nabij het dalstation ‘Trittkopf’. De autoriteiten kwamen ter plekke en wensten een ademtest af te nemen. Dit werd geweigerd door de bestuurder en bovendien begonnen de jongemannen zich agressief te gedragen.

Uiteindelijk opgepakt

De daders waren duidelijk onder invloed en na verschillende beledigingen richting de politie werd besloten hen aan te houden en over te brengen naar de gevangenis van Bludenz. Ook dit verliep niet zonder slag of stoot. De politiewagen werd beschadigd en onderweg werd er nog getrapt naar de agenten. Beiden zullen zich nu moeten verantwoorden voor ‘verzet tegen staatsgezag’ en ‘uiting van bedreigingen’.

Bron: www.all-inn.de

ChristopheJ
schrijft voor wintersport.be. Familiaal skiër, levensgenieter en Alpenfan.

Ik zou ze een zeepje geven en een extra lange douche met Bubba.

Plaats een reactie