Sous-chef gezocht voor in wintersporthotel in de Franse Alpen

Dit onderwerp gaat over de bestemming Puy Saint Vincent 1400

null

Hotel Saint Roch is op zoek naar een sous chef die ons keukenteam versterkt tijdens het winter- en zomerseizoen in de Franse Alpen.

  • Hotel in de Franse Alpen
    Hotel Saint Roch ligt in Puy Saint Vincent, midden in de Zuid-Franse Alpen. Met meer dan driehonderd zonnige dagen per jaar, een ligging aan de skipiste en vele Alpencols op fietsafstand, is Hotel Saint Roch een populaire bestemming voor winter- en zomervakanties. Met Nationaal park Écrins in de achtertuin is hier naast wintersport ook voor wandelaars, klimmers en fietsers van alles te beleven. Na een dag sporten in de buitenlucht, doen wij niets liever dan onze gasten verwennen met verrassende gerechten en verblijf in ons berghotel - en daar kun jij bij helpen!

  • Ons restaurant en jouw functie
    Wij zijn op zoek naar een sous chef voor ons winter- en zomerseizoen. Je werkt in een team van drie tot vijf personen en assisteert onze chef kok Anne Pekelharing. Anne is een jonge creatieve kok van 32 jaar en staat te popelen om met een nieuwe kracht aan de slag te gaan. De menukaart van Anne bestaat uit kleurrijke en creatieve gerechten met eerlijke producten. Het is een mix van traditioneel Frans en Italiaans, in een modern jasje gestoken. ‘S winters draaien we driehonderd couverts tijdens de lunch en +/- zestig tijdens het diner, in de zomer kan je deze getallen halveren en zal het keukenteam ook kleiner zijn. Bij afwezigheid van de chef ben jij het eerste aanspreekpunt en de eindverantwoordelijke in de keuken.

Zijn wij op zoek naar jou?
– Je bent creatief met smaak en kleur en denkt mee in de menukaarten
– Je bent medeverantwoordelijk voor de keuken en in staat om de keuken te leiden
– Je hebt passie voor eerlijke en duurzame ingrediënten
– Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de keuken
– Je bent positief en enthousiast ingesteld
– Je bent flexibel in uren en dagen

Wat bieden we jou?
– Een flexibele baan in een jong Frans en Nederlands team midden in de Franse Alpen
– Voldoende vrijheid om zelf op avontuur te gaan
– Fulltime (43 uur) dienstverband
– Winter 2021-2022: medio december - maart + evt zomer 2022 medio juni - augustus; winter
– Salaris in onderling overleg, afhankelijk van ervaring en evt. woonruimte.

Zie jij jezelf deze zomer in de keuken staan van ons hotel in de Franse Alpen? Neem dan contact met ons op en geef aan waarom deze functie bij jou past. Stuur daarbij je CV vóór 1 november naar simon@hotel-st-roch.com. Voor vragen naar gerust contact op met chefkok Anne Pekelharing via +31(0)653353545. - https://www.hotel-st-roch.com/nl/

Plaats een reactie