Kosten skipas delen Les 3 Vallees (Tribu Pass)

Dit onderwerp gaat over de bestemming Les Trois Vallées

Beste ski-fanaten,

Wij zijn 2 broers die van zaterdag 16 maart tot zaterdag 23 maart samen gaan skiën in L3V. Ons verblijf is in Les Menuires, we gaan een 6-daagse skipas kopen, onze eerste skidag is op zondag 17 maart en de laatste op vrijdag 22 maart.

Normaliter kost een skipas voor 6 dagen (voor het hele gebied) 375 euro p.p. Maar er is ook de mogelijkheid om een Tribu Pass aan te schaffen. Deze kost ‘maar’ 355 euro. De voorwaarden zijn dat er minimaal 3 personen tegelijk de skipassen moeten kopen d.m.v. één betaling, en de passen moeten geldig zijn op dezelfde dagen. Voor meer info zie de de onderstaande tekst en website van L3V.

We zijn dus op zoek naar 1 persoon (uit een ander groepje, of iemand solo) die samen met ons gebruik wil maken van deze optie. Waarom onnodig meer betalen als het ook goedkoper kan?

Wij vertrekken vrijdagavond en verwachten zaterdagmiddag te arriveren in Les Menuires. We kunnen zaterdag in contact blijven met elkaar en verder afspreken hoe en waar de passen op locatie gekocht gaan worden.

Mocht je interesse hebben, reageer dan svp op dit bericht.

https://www.les3vallees.com/en/skipass/tribu-pass

The Tribu Pass is the ideal pass for groups of three or more skiers planning between 6 and 21 days of fun in Les 3 Vallées ski area.

For this pass, you must buy together in one payment and choose the same duration.

As a bonus, each person will receive a 20€ discount on the adult individual pass of the same duration, for example, you’ll pay 355€ instead of 375€ per person for 6 days from December 23rd.

The only hard part will be finding holiday dates that suit all the members of your group!

Ik zou kijken of je bij de kassa iemand tegenkomt/actief aanspreken om deze actie te doen (mocht je hier geen reactie krijgen)>

Plaats een reactie