Après-ski Top 3 - editie 2024: de uitslag

ChristopheJ op 01 januari 2024· 8 reacties

null

Naar jaarlijkse gewoonte vroegen we jullie om je favoriete après-ski top 3 door te sturen. Dit gebeurde wederom massaal, waarvoor dank! We zetten het nieuwe jaar 2024 dan ook in met de release van onze nieuwe afspeellijst! Een prettig nieuwjaar gewenst aan jullie allen.

De winnaar

Ooh wat was het spannend aan de top aan dit jaar. Enerzijds was er een nek-aan-nekstrijd met enkele gevestigde waardes, maar ook het lokale talent heeft heel wat stemmen naar zich toe getrokken. Uiteindelijk hebben we, voor het eerst in de geschiedenis van de Après-Ski Top 3, eenzelfde winnaar als vorig jaar: ‘Jägermeister DJ Alex & Matty Valentino’ met het nummer Auffe auf’n Berg ! Het blijft een topsong. Ik contacteerde DJ Alex omdat het toch een mooie prestatie is, zo tweemaal op rij een prestigieuze wedstrijd te winnen. Hij was blij verrast en deelt graag de volgende boodschap met jullie live vanuit Samnaun in de Silvretta Arena Ischgl - Samnaun waar hij ons ook uitnodigt om deze winter ‘een lekker biertje’ te komen drinken!

De volledige top 10

Natuurlijk delen we graag de volledige top 10 met jullie. Hij is serieus door elkaar geschud ten opzichte van vorig jaar met vier nieuwe hits in de top 10. De twee opmerkelijkste zijn waarschijnlijk op nummer 3 Ab auf die Piste van Mountain Crew omdat het een nieuwe 2023 remix is die meteen veel stemmen kreeg. Minstens even opmerkelijk is de fanbase van Olé (mijn gondeltje) door Lik op stuk die vanuit het niets een vijfde plaats verovert. De winnaars van de eerste twee edities (Helene Fischer en Andreas Gabalier) behouden een top 10-stek maar zakken wel wat terug. Hier vind je de volledige Top 10:

  1. Auffe aufn Berg - Jägermeister DJ Alex u. Matty Valentino
  2. Layla - Dj Robin
  3. Ab auf die Piste - Mountain Crew
  4. Atemlos - Helene Fischer
  5. Olé, mijn gondeltje - Lik op stuk
  6. Anton aus Tirol - DJ Ötzi
  7. Die Nacht von Freitag auf Montag
  8. Helikopter 117 - Tobee
  9. Mama Laudaaa - Almklausi
  10. Hulapalu - Andreas Gabalier

Spotify afspeellijst

Hier vinden jullie 80 nummers door jullie gekozen met ruim 4,5 uur aan luisterplezier. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Geniet van deze lijst het komende seizoen!

ChristopheJ
schrijft voor wintersport.be. Familiaal skiër, levensgenieter en Alpenfan.

Plaats een reactie

Top lijst weer en gaaf dat filmpje met Dj Alex 😃

Sportieve groet, Luuk

Till Lindemann - Rödel als speciale toevoeging voor dit seizoen 😉

Top lijst weer en gaaf dat filmpje met Dj Alex 😃

Luuk3 op 01 jan 2024 09:52

Ja geestig 😊

Blogt voor wintersport.be - familiaal skiër, levensgenieter en Alpenfan.

Echt, waarom skip ik toch even door het lijstje heen?! 😖

Toppie 👍🏻

Nummer 3 heeft al jaren meerdere versies gehad met de melodie van Sara per che ti amo, onder meer enkele jaren geleden door grote speler Julian Benz.

Nummer 3 heeft al jaren meerdere versies gehad met de melodie van Sara per che ti amo, onder meer enkele jaren geleden door grote speler Julian Benz.

StevieB op 08 jan 2024 08:26

De Orginele Sare per che ti amo is dankzij tiktok weer gigantisch populair, denk dat we die in bepaalde remixes genoeg zullen horen.

Welke ik trouwens ook openes hard hoor gaan is “Madchen auf dem pferd” en dan die van Kreisligalegende, Malin Brown en Micha von der Rampe

*bericht bewerkt door Powermage op 09 jan 2024 16:32

Niet eens de Engelbewaarder?

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie