In deze Wintersport Podcast nemen Edo en Roel je mee naar het beroemde Ski Arlberg. Velen zeggen dat hier de moderne skisport zijn wortels heeft en nog steeds is het een van de populairste gebieden in de Alpen om te wintersporten. Een gebied van ruim 300km aan pistes is grotendeels met elkaar verbonden, wat zorgt voor geweldige mogelijkheden voor elk niveau wintersporter.

Luister de podcast in een van je favoriete podcast apps.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Wat keek ik hier weer naar uit! Heb al weken alle oude podcasts aan in de auto. De podcasts over corona maar overgeslagen :-).

Gadgetfreak

Overrated

Denkt @Tiny-M te weten op basis van twee dagen met matig weer. Grote conclusies…

Deze podcast vind ik wel overrated. Twee ‘middle-aged men’ die een beetje feitjes zitten te ratelen met een laptop op de schoot…Dat deed Kristy hier op Wintersport.nl ooit toch veel leuker:

*bericht bewerkt door Liezen op 03 nov 2023 11:01

En hier nog wat mooie zonnige beelden van het skigebied Lech-Zürs. Speciaal ook voor @Tiny-M dit nog nooit zo in het echt gezien heeft…

*bericht bewerkt door Liezen op 03 nov 2023 11:01

Ah, daar is die!

Overrated

Tiny-M op 02 nov 2023 20:48

Pavlov sommeert zijn hond.

Ah, daar is die!

Tiny-M op 03 nov 2023 10:57

De als door een wesp gestoken reactie bij alles wat ook maar enigzins negatief is over ski Arlberg, waarvan je inderdaad wist dat komen zou.

Born to Ride

Lets get it started in here :-)
https://youtube.com/shorts/butZ9ryIQDM?

Lekkere beelden @Arlberg !

Snap wel dat je arlberg overrated vind als je pisteskier bent. Maar als offpiste skier die met de lift omhoog wil zijn er heel weinig betere gebieden vind ik.

Freeride = Life

Snap wel dat je arlberg overrated vind als je pisteskier bent. Maar als offpiste skier die met de lift omhoog wil zijn er heel weinig betere gebieden vind ik.

Arnie777 op 03 nov 2023 18:10

En als je dan af en toe ook nog wel even lekker een piste wilt nemen (want, zoals ook in de podcast gezegd wordt, in Lech-Zürs wemelt het wel van de prachtige pistes), of je bent met familie die dat leuk vind, of die van wandelen houdt, om elkaar dan bij lunch weer heerlijk te treffen in Oberlech, voor een alleszins schappelijke lunch, met schitterend uitzicht en dikke sneeuw…Dan is er inderdaad misschien wel geen beter skigebied.

*bericht bewerkt door Liezen op 03 nov 2023 22:34

Ze kunnen wel leuk kletsen, maar ik heb weleens begrepen dat er veel oude liften zijn in het dit gebied

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie