Dit is waarom Ski amadé ideaal is voor jouw gezinswintersport!

gesponsord op 06 december 2023· geen reacties

null

Op zoek naar de perfecte bestemming voor een gezinswintersport? In Ski amadé, verspreid over vijf regio’s - Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig en het Großarltal - vind je een indrukwekkend aanbod van maar liefst 760 pistekilometers, 270 moderne liften en 356 uitstekend geprepareerde afdalingen. Of je nu (groot)ouder bent die zich wil uitleven op de pistes of juist op zoek bent naar geschikte activiteiten voor (klein)kinderen, Ski amadé biedt een veelzijdige en ideale bestemming voor gezinnen!

Activiteiten voor het hele gezin in Ski amadé

Ski amadé staat niet alleen bekend om zijn uitgestrekte en gevarieerde skigebieden, maar biedt ook een overvloed aan leuke activiteiten speciaal ontworpen voor kinderen en het hele gezin. Denk hierbij aan kindvriendelijke skischolen, waar de jongste gezinsleden hun eerste ski-avonturen beleven onder begeleiding van ervaren instructeurs. Voor de kleintjes zijn er ook speciale kinderzones, compleet met speelse figuren en magische tapijtliften, zodat leren skiën een waar avontuur wordt. Daarnaast biedt Ski amadé diverse off-piste activiteiten, zoals rodelen en sneeuwschoenwandelingen, die het hele gezin samen kunnen verkennen.

null

Veelzijdig én veilig wintersporten!

Met maar liefst 10 snowparks, 13 funslopes & funcross-routes, kinderparken en speciale thema- en tijdparcoursen, biedt de regio een breed scala aan activiteiten voor elke leeftijd en vaardigheidsniveau. Opvallend is dat 275 van de 760 pistekilometers speciaal zijn ontworpen voor families, met familievriendelijke blauwe pistes die een zorgeloze omgeving bieden voor beginners en kinderen. Veiligheid staat hoog in het vaandel, en Ski amadé besteedt speciale aandacht aan het veilig gebruik van hun voorzieningen. Dit begint bij de top skischolen, waar deskundige instructeurs jouw kinderen snel pisteklaar maken. Bovendien biedt de regio uitstekende kinderopvang en boeiende activiteitenprogramma’s, waardoor ouders met een gerust hart kunnen genieten van hun wintersportavontuur terwijl de kleintjes zich vermaken en de piste verkennen. Ski amadé is daarmee niet alleen veelzijdig maar ook gericht op het creëren van een veilige en onvergetelijke wintersportervaring voor het hele gezin.

null

Gemak dient de wintersporter: ook bij het huren van jouw uitrusting

Tijdens jouw wintersportvakantie staat gemak voorop. Zowel jouw uitrusting als die voor de kinderen huur je moeiteloos online bij de partner van Ski amadé: INTERSPORT Rent. Met een uitgebreid netwerk van 32 winkels en verhuurpunten verspreid over het hele skigebied, ben je altijd verzekerd van de perfecte outfit voor jou en jouw kind. Zo staan ze niet alleen op hun allerschattigst, maar ben jij ook verzekerd van een zorgeloze voorbereiding voor de piste.

null

Ski amadé zorgt met skipasaanbiedingen ook voor een goedkope wintersport

Een (wintersport)vakantie brengt vaak aanzienlijke kosten met zich mee, vooral voor gezinnen. Om het ook financieel aantrekkelijk te houden, heeft Ski amadé verschillende interessante kortingsmogelijkheden.

  • Family Bonus: Bij de aanschaf van een skipas ontvangen het derde kind en alle jongere kinderen in een gezin (kinderen én tieners) een gratis skipas, op voorwaarde dat ten minste één ouder en de oudere broers en zussen (kinderen óf tieners) een skipas kopen voor dezelfde geldigheidsperiode.
  • Young Family Ticket: Is jouw kind geboren in 2021 of later? Dan biedt het Young Family Ticket uitkomst. Deze skipas kan afwisselend door jou en je partner worden gebruikt, waardoor één van jullie voor de baby kan zorgen terwijl de ander de piste op gaat.
  • Paas-family special: Van 16 maart 2024 tot het einde van het seizoen kunnen kinderen tot 15 jaar (geboren in 2008 of later) gratis skiën als ten minste één ouder een zesdaagse skipas koopt. Ontdek daarnaast de gezinsaanbiedingen die gelden in alle Ski amadé resorts.
  • Mini’s week: Is jouw kind geboren in 2018 of later? Kom dan tussen 13 en 27 januari 2024 naar Ski amadé. Voor slechts €164 kan jouw kleintje, inclusief lessen, materiaalhuur en skipas, de eerste stappen op de lange latten zetten. Oudere kinderen kunnen in deze periode gedurende drie of vijf dagen lessen krijgen van professionele instructeurs.
  • Junior Weekend Bonus: kinderen en jongeren skiën in het weekend tegen een superprijs! De concrete omvang van de prijsverlaging hangt af van de normale prijs, het seizoen en het skigebied
Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie